Descoperire pe planeta roșie

Publicat în categoria Comunitate

844 vizualizari

Într-o zonă de pe Marte numită ”Concepcion Crater”, au fost surprinse niște imagini stranii ale un aranjament ar rocilor. Aceste imagini seamănă izbitor de bine cu niște statui care l-ar ilustra pe Nabu, zeul înțelepciunii al Neo-Asirienilor. Aceste imagini au fost expediate de roverul Opportunity care aparține Agenției Spațiale Americane. Legenda spune că asirienii ar fi reuşit să călătorească în spaţiu şi să lase mai multe statui reprezentând diferite zeităţi pe Marte. Acest spațiu rămâne un mister pentru savanții care nu găsesc explicații pentru aranjamentul straniu al rocilor de lângă crater.

Scott Waring, un vânător de OZN-uri afirmă că: „Feţele găsite pe Marte sunt diferite, una parcă se uită la noi, iar cealaltă e orientată spre stânga. Faţa care se uită spre noi are o mulţime de similitudini cu feţele anticilor mesopotamieni”.

În schimb Guy Webster, purtătorul de cuvânt al NASA, declară că: „Ceea ce putem spune, aceasta este, probabil, o piatră naturală de la marginea unui crater mic şi nu o sculptură făcută de unele culturi antice. Dar e minunat că oamenii îşi folosesc imaginaţia şi se bucură de accesul public la fiecare imagine făcută pe Marte.

Explicaţiile NASA nu sunt însă de natură să liniştească imaginaţia înfierbântată a ufologilor care au mai multe întrebări legate de imaginile surprinse de vehiculul spațial Opportunity pe Marte și care afirmă că mai multe pietre marțiene ar fi, de fapt, bucăți ale unor străvechi statui asiriene. Aceştia sunt convinşi că Agenţia spaţială americană ascunde intenţionat adevărul.  “NASA nu vrea ca cineva să ştie adevărul în privinţa descoperirilor de pe Marte, pentru că i se va cere să împărtăşească şi informaţii cu privire la tehnologia cu care le-a găsit“ , este de părere ufologul Scott C Waring.

 

martefosila_2 2d6c315700000578-3273226-image-m-2_1444862296586zeitate2-465x390

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: evz.ro

Sursa Foto: Evenimentul Zilei, Dezvaluiri Biz, www.dailymail.co.uk, www.publika.md , Yoda.ro

 

Din aceeasi categorie:

  • 5 femei celebre fara de care lumea nu ar mai fi la fel
  • De ce m-am saturat de Sfantul Valentin
  • Idelologia care sta la baza necazurilor noastre