Amanda Sage pictează cu lumină!

Publicat în categoria Creativitate

766 vizualizari

 

Pronoia
Pronoia

Amanda este o artistă a prezentului. Lucrările ei te captează.  Toate detaliile, “firele” vibrațiiilor, te prind ca un lasou și  te  aduc în prezent. Urmărind fiecare urmă lăsată de pensulă, fiecare strop de culoare, pesisajele, formele,personaje care parca sunt tu, parca sunt din alta lume, atmosfera onirica, reușești să simți momentul acum! Suntem acum, aici, învăluiți de pictura Amandei, și purtați parcă spre alte realități, sau spre detaliile, neobservabile cu ochiul liber ale acesteia. Lumea noastră e pusă sub lupa. Amanda dă la o parte perdeaua realității, te prinde într-un vârtej, și te azvârle în culisele vieții.

Windword
Windword

Pictează mesaje, viziuni și narațiuni, care trec de bariera timpului și comunică cu tine, cu un tine “bătrân și înțelept”. Trezește adânc în sufletul tău o memorie străveche, te ajută să fii conștient de ea, și să evoluezi. Tot ce trebuie sa faci este să îi observi arta cu atenție… Cel puțin ea spune că acestea sunt aspirațiile ei în pictură..și sunt convinsă că reușește.

Observăm încercarea ei de a sparge barierele impuse de iluzia separării (separării de mine, de tine, de noi, de tot ceea ce ne inconjoara, tot ceea ce este viață și pulsează în noi și împrejurul nostru), provocându-ne să ne punem întrebări, care ne ajută să evoluăm, să lăsăm deoparte ignoranța și ipocrizia.

Regeneration
Regeneration

Conștientizarea că acțiunile noastre vin cu responsabilități, o fac să fie o adevarată sursă de inspirație; ne inspiră să visăm și să gândim mai departe de barierele pe care ni le impunem. În căutările ei, prin artă, incearcă să creeze portale ce se deschid între noi și infinitele posibilități ale creației, poate astfel reușim să aflăm cine suntem, de unde suntem, și..poate, poate de ce suntem (dar aici nu ne mai putem baza doar pe imaginea suport oferită de ea, ci intervine propria noastră creație).

 

Arta vizionară, pe care și Amanda o practică, este o unealtă pentru dezvoltarea spirituală, personală și planetară; ne inspira să privim dincolo de vălul limitărilor noastre, aspirând către perceperea realității transcedentale.

 

Amanda Sage s-a născut în 1978, în Denver, Colorado. Călătorește mult, ținând workshop-uri de pictură, sau participând la diferite expoziții… iar când nu face asta, o găsim pictând, în Los Angeles, în  Hive Gallery& Studio, sau în galeria Temple of Visions.

 

Vitruvian HUman
Vitruvian HUman

 

Sursa foto: www.facebook.com/amandasageart

sursa inspirație : www.amandasage.com

Din aceeasi categorie:

  • Suntem asasinii unui zeu
  • Fii atent!
  • Dincolo de frontiera gandului