Publicația noii Conștiințe

Îndemn la o viaţă fericită

0 1

Motto : ” Schimbarea porneşte cu tine, dar nu începe până când nu o faci tu. ” – Tom Ziglar

Scriu acum nu pentru e te învăţa ceva nou, suflet blând, ci pentru a-ţi reaminti ceva ce ştiai de la începutul timpului.Trebuie să îţi reaminteşti  cat de special eşti ca entitate şi cât de importantă e misiunea ta pe Terra,Pământ, sau Gaia, numeşte-o cum vrei pe minunata noastră mamă. Începe să realizezi că omul chiar devine ceea ce gândeşte şi că orice acţiune are o reacţiune. Meriti fiecare recompensă,fiecare moment de fericire dar şi fiecare pierdere şi moment de tristeţe pentru că, până la urmă acţiunile tale le-au determinat. Nu e ceva nou,vine din interior,trebuie doar să îi dai atenţie.

Observă ceea ce faci,ce gândeşti şi care sunt sentimentele care te fac sa acţionezi. Uită de ură, de răutate, de egoism, nu te considera superior celorlalţi dar nici inferior. Realizează că aşa cum poti simti aceste sentimente negative, aşa le poţi simţi şi pe cele pozitive. Luptă cu ele şi conştientizează că ai fost creeat să traieşti în lumină şi iubire cu scopul de a materializa lucruri minunate.

Străluceşte suflet blând !

Vrei o schimbare? Nu o aştepta, Acum e momentul. Pentru a se produce schimbarea în exterior trebuie mai întâi să se producă în interior. Cunoaşte-te pe tine însuţi şi realizează că tu eşti singura persoană de care depinde toată viaţa ta şi că celelalte persoane din exterior au rolul de a te învăţa lecţii, lecţii pe care trebuie să le înveţi pentru a te desăvărşi şi pentru a deveni Unul cu Tot Ceea Ce Exista.

Caută adevărul în tine, puneţi mereu întrebări şi acţionează exact aşa cum simţi pentru că fiecare are un drum de urmat,drumuri proprii care din când în când se intersectează cu un anumit scop. Ai încredere în tine şi în instinctul tău.Fii pozitiv şi încearcă să îţi îndrepţi atenţia spre energiile pozitive ce vin din interior sau exterior şi nu le da atenţie celor negative. Ridică capul sus şi ei depăşi  momentele grele.

Te îndemn, suflet blând, să ai o viaţă plină de lumină.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata