Publicația noii Conștiințe

Puterea unei clipe

0 0

Scriu acum pentru a-ţi atrage atenţia ţie, suflet blând, asupra unei lectii pe care am primit-o şi eu la rândul meu de la viaţă. De la începutul acestui an, o forţă mai presus de mine vrea să îmi dezvăluie cât de puternică poate fi o clipă. Da ! Ai citit bine. O clipă.

În lunile care s-au scurs din anul 2016 am primit cel puţin o dovadă clară a puterii unei clipe. În februarie am reuşit într-o clipă să îmi rup piciorul dar tot într-o clipă am găsit în Martie, 4 milioane pe stradă. Într-o clipă am găsit soluţia problemelor mele dar în altă clipă problemele s-au înmulţit. În timp ce experimentam toate acestea, am luat decizia să nu mai fiu părtaş ci observator.

Am observat că viaţa e fragilă şi că te poate surprinde atât pozitiv cât şi negativ în egală măsură. Tot ceea ce ştiai tu despre tine, despre planurile tale de viitor, despre prietenii tăi, se poate schimba într-o clipă, o clipă destul de puternică. Concluzia mea a fost că ar trebui ca de fiecare dată când nu văd lumina de la capătul tunelului, să îmi reamintesc că doar într-o CLIPĂ ea se poate aprinde şi  străluci mai tare ca niciodată.

Împart cu tine această lecţie, suflet blând, pentru a te îndemna să nu îţi pierzi niciodată speranţa, pentru că lucrul pe care îl aştepţi te va surprinde într-o clipă. O clipă neaşteptată care te va repoziţiona pe drumul destinului tău. Fii acolo pentru ea.

Comentarii
Se încarcă...