Puterea zâmbetului

Publicat în categoria Dezvoltare Personală

616 vizualizari
Motto : " Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău. " T. Wilson Toţi suntem oameni, oameni prinşi în cuşca socială în care trăim. Toţi ne confruntăm cu greutăţile vieţii cotidiene, greutăţi bineînţeles provocate nu de societate ci de propria noastră minte, de limitările ei. Suntem prinşi de responsabilităţi, de acţiuni pe care trebuie să le facem pentru a ne asigura confortul material. Nu e nevoie să mai detaliez, ştii şi tu ce înseamnă acum să fii Om în mileniul III. Ceea ce puţin ştiu e că fiecare individ are acces la cheia ce poate deschide această cuşcă în care am ales să ne închidem. Da ştiu, e uşor să dăm vina pe ceilalţi, pe nefasta Societate dar să îţi spun un lucru, NOI suntem această Societate. Cheia la care mă refer, este la propriu chiar sub nasul nostru. Nu e ceva fizic, mai degrabă este un gest, un gest ce necesită utilizarea a 53 de muşchi, dar ghici ce, efortul nu este aşa mare. Probabil ştii deja despre ce vorbesc. Da! Cheia este zâmbetul. Ne-am obişnuit să zâmbim doar atunci când suntem fericiţi dar ce se întâmplă când zâmbim atunci când alegem conştienţi să facem asta. Zâmbetul generează endorfine . Ele ne fac să fim fericiţi chiar şi dacă zâmbetul este unul "fals", cum ar spune unii. Propunerea mea pentru tine, suflet blând, este să întâmpini fiecare moment din viaţa ta ,indiferent de natura lui, cu un zâmbet. Încearcă, nu ai nimic de pierdut. Salută fiecare problemă de care te loveşti cu un zâmbet şi nu cu grijă. Laudă-te cu zambetul tău şi arată-l oricui te priveşte pentru ca....zâmbetul tău e atât de minunat! Ar fi păcat să îl ascunzi ! Există un singur lucru de care sunt foarte sigur : zâmbeşte-i vieţii iar ea îţi va zâmbi fără ezitare. Arată-i fericirea ta iar Ea o va primii cu braţele deschise.

Motto : ” Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău. ” T. Wilson

Toţi suntem oameni, oameni prinşi în cuşca socială în care trăim. Toţi ne confruntăm cu greutăţile vieţii cotidiene, greutăţi bineînţeles provocate nu de societate ci de propria noastră minte, de limitările ei. Suntem prinşi de responsabilităţi, de acţiuni pe care trebuie să le facem pentru a ne asigura confortul material. Nu e nevoie să mai detaliez, ştii şi tu ce înseamnă acum să fii Om în mileniul III.

Ceea ce puţin ştiu e că fiecare individ are acces la cheia ce poate deschide această cuşcă în care am ales să ne închidem. Da ştiu, e uşor să dăm vina pe ceilalţi, pe nefasta Societate dar să îţi spun un lucru, NOI suntem această Societate.

Cheia la care mă refer, este la propriu chiar sub nasul nostru. Nu e ceva fizic, mai degrabă este un gest, un gest ce necesită utilizarea a 53 de muşchi, dar ghici ce, efortul nu este aşa mare.

Probabil ştii deja despre ce vorbesc. Da! Cheia este zâmbetul.

Ne-am obişnuit să zâmbim doar atunci când suntem fericiţi dar ce se întâmplă când zâmbim atunci când alegem conştienţi să facem asta. Zâmbetul generează endorfine . Ele ne fac să fim fericiţi chiar şi dacă zâmbetul este unul „fals”, cum ar spune unii.

Propunerea mea pentru tine, suflet blând, este să întâmpini fiecare moment din viaţa ta ,indiferent de natura lui, cu un zâmbet. Încearcă, nu ai nimic de pierdut. Salută fiecare problemă de care te loveşti cu un zâmbet şi nu cu grijă. Laudă-te cu zambetul tău şi arată-l oricui te priveşte pentru ca….zâmbetul tău e atât de minunat! Ar fi păcat să îl ascunzi !

Există un singur lucru de care sunt foarte sigur : zâmbeşte-i vieţii iar ea îţi va zâmbi fără ezitare. Arată-i fericirea ta iar Ea o va primii cu braţele deschise.

Din aceeasi categorie:

  • 10 obiceiuri care te impiedica sa fii fericit
  • Suntem eroi fara sa stim
  • Crezul parintelui