Să dăruim…

Publicat în categoria Dezvoltare Personală

612 vizualizari

Motto : ”Eu posed cu adevărat doar ceea ce am dăruit.” -Seneca

Cred că a dărui, acum în zilele noastre, este singura acțiune care ne-ar transforma ca specie. Să simțim cu adevărat să împărțim cu ceilalți. Să dăruim din ceea ce avem celor care au nevoie. Să dăruim iubire, să dăruim atenție și înțelegere celor din jurul nostru. Să dăruim aproapelui nostru acceptare și respect .

Este momentul în care, nu trebuie să mai lăsăm gânduri precum: ”Da dar mai încolo nu o să am. Nu pot împărți.” , ”Lasă, să dăruiască cei care au mai mult. ” etc. să ne stingă dorința de a oferi aproapelui nostru. Aceste constrângeri sunt create doar de noi.

Împreună, suflet blând, trebuie să realizăm că avem puterea de a-i ajuta pe ceilalți, puterea să oferim din ceea ce suntem, cu scopul de a avea grijă de cel care are nevoie. Chiar avem această putere! Să nu te îndoiești de asta, suflet blând! Știu că uneori, nu ai încredere că tu ești capabil să ajuți și că există oameni mai ”calificați” pentru asta. Toți putem să dăruim din timpul nostru și aptitudinile noastre pentru a face bine.

O dată ce am învățat să dăruim fără să ne fie frică de lipsuri, vom face un pas imens in evoluția noastră spirituală, un pas ce va genera bazele unei comunități globale unite.

Din aceeasi categorie:

  • 10 obiceiuri care te impiedica sa fii fericit
  • Suntem eroi fara sa stim
  • Crezul parintelui