Aerul, lichidul amniotic exterior

Publicat în categoria Natură

524 vizualizari

Da, în microcosmosul pântecului, susţinerea vieţii, în mare parte o avem din acel lichid amniotic care ne este ghid spiritual şi lumesc, un fel de google translate dintre eter şi material.

Timpul petrecut în ambianţa formării noului Om, este de o maximă importanţă cu cât nivelul puritaţii ei este mai ridicat şi cu cât se menţine în această stare. Lichidul amniotic, pe lângă proprietăţile protectoare pe care le deţine, aruncă o ancoră în lumea nevăzutului unde adevătatul început al viitoarei fiinţe are loc.

Amprenta noului născut, se naşte, cu primul gând al parinţilor, care se impregnează in lichidul amniotic, încărcându-l cu vibraţia respectivă lui, iar ulterior, acest bagaj informaţional preluat de la gând îi este model embrionului, care absoarbe tot din jur, stări, emoţii, trăiri, credinţe…

Acelaşi proces se întamplă şi în exterior prin aer, echivalentul lichidului amniotic, iar emiţătorul este conştientul colectiv sau mai bine spus inconştientul colectiv in care, deasemenea, fiecare gând se inregistează si ajunge să disturbe funcţionalitatea optimă a fiintelor vii.

Concluzia arată că atunci când aerul este imbălsămat cu gânduri proaspete dătătoare de armonie şi pace, acest lucru influenţează mai departe, creând un efect în lanţ de care beneficiem cu toţii.

 

Inspir iubire şi expir feicire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie:

  • Despre ciuperci
  • Efectul muntelui asupra organismului uman
  • Bondarii sunt mai inteligenți decât se credea