Publicația noii Conștiințe

Ai dreptate!

0 0

Motto: ,,Dumnezeu a murit, Marx a murit și nici eu nu mă simt prea bine…” (Woody Allen).

Știai că ai șapte nivele ale Puterii Personale? Ești născut cu o cunoaștere intrinsecă despre șapte adevăruri, țesute în sistemul Tău energetic. Violând aceste adevăruri slăbești atât SPIRITUL cât și corpul Tău fizic, în timp ce onorându-le și celebrându-le, îți sporești Puterea Spiritului și a corpului Tău biologic.

O poveste. Profetul Mahomed și unul dintre însoțitorii săi veniseră într-un oraș să predice. Curând, un adept al învățăturilor lui ajunse la el și îi spuse: ,,Stăpâne, nu e decât prostie în acest oraș. Locuitorii sunt atât de încăpățânați! Nimeni nu vrea să învețe nimic. Nu vei preface nici una dintre aceste inimi împietrite.” Profetul răspunse binevoitor: ,,AI DREPTATE.”

Curând după aceea, un alt membru al comunității  se aproprie de profet. Strălucind de bucurie, îi zise: ,,Stăpâne, te afli într-un oraș norocos. Oamenii tânjesc după adevărata învățătură și își deschid inimile cuvântului tău.” Mahomed zâmbi cu bunătate și spuse iarăși: ,,AI DREPTATE.”

-,,O, stăpâne”, rosti însoțitorul lui Mahomed. ,,I-ai spus primului bărbat că are dreptate, iar celui care susținea contrariul i-ai spus la fel. Păi, negrul nu poate fi alb.”

Mahomed îi răspunse: ,,Fiecare vede lumea așa cum se așteaptă ea să fie. De ce să îi contrazic pe cei doi? Unul vede răul, celălalt binele. A spune că unul dintre ei vede fals; dar nu sunt oamenii de aici și de pretutindeni deopotrivă buni și răi în același timp? Nici unul dintre cei doi oameni nu a spus ceva greșit, doar ceva incomplet.”

Energia este Putere, iar corpul Tău are nevoie de Putere. Prin urmare , Corpul Tău cere Putere. Chakrele – cei șapte centri energetici potrivit învățăturilor orientale – conțin fiecare, câte o lecție de viață universal spirituală pe care trebuie să o înveți pentru a evolua și înălța în conștiință. Dacă vrei, este vorba de fapt despre o maturizare spirituală prin șapte etape distincte.

Aliniate vertical, pornind de la baza coloanei verticale și până la coroana capului, urci spre Divin, stăpânind treptat ademenirea seducătoare a lumii fizice. Apropos de ademenire. Un cuplu care a avut grijă să mănânce sănătos și cum se cuvine, și care a făcut sport toată viața, a murit într-un accident de mașină. Când ei au ajuns în rai, au fost primiți de un înger care i-a invitat la un banchet. Când au văzut ce li se servea, au refuzat, spunând că mâncarea era plină de grăsime și colesterol.

-„Dar sunteți deja în rai”, a protestat îngerul, „nu mai contează ce mai mâncați”. Bărbatul s-a uitat la soția lui.

-„Cât costă toate astea?” , l-a întrebat atunci pe înger.

-„Nimic”, a replicat îngerul zâmbind. „Ești în rai acum și totul e gratis!”

Deodată, întristată, femeia, s-a întors spre soțul ei și a început să plângă.

-„Oh! De ce a trebuit toată viața să facem exerciții și să mâncăm sănătos? Am fi putut ajunge aici cu cel puțin zece ani în urmă!”

Când iubești, lumea este mai bună și oamenii săi îți par mai prietenoși și mai disponibili. Există un sentiment sporit de siguranță și de identificare cu omenirea în general, precum și o preocupare pentru bunăstarea și bucuria altora. CÂMPUL ENERGETIC este însoțit de o aură radiantă ce are un efect intrinsec asupra altora, ce tind ei înșiși să fie mai blânzi, așa cum se întâmplă și cu percepțiile lor. Acest CÂMP ENERGETIC are o influență asupra întregii vieți, intuind siguranța pe care o dă Iubirea. Caracteristica acestui nivel de CONȘTIENȚĂ este ”dulceața” inconfundabilă a personalității, vorbirii , atitudinii și stilului de viață.

Pe măsură ce vei stăpâni fiecare chakră, dobândești Putere și Cunoaștere de sine care devin integrate Spiritului Tău (mai ales dacă mănânci sănătos!…). Când te vei uita la oglindă, Te vei surprinde adeseori spunându-ți: „Duc o viață echilibrată. Mănânc atent și sănătos (raw vegane, pentru cunoscători), la ore regulate. Fac sex regulat, atunci când mă simt în stare (să mai pot coborî ”safety” din pat). Când sunt furios sau furioasă, înjur numai între două slujbe religioase. Mă duc regulat la biserică. Știu că astfel îmi asigur porția de râs, de Mine însumi și de ipocrizia celorlați ca mine. Sunt sigur(ă) că o să ajung în rai. Am și AI DREPTATE…Ăla nu era cu toate când a spus că ,,…iadul e pavat cu bune intenții”. Sunt o persoană numai bine intenționată, sunt numai Iubire și Lumină și nimic nu-mi va sta în Cale spre Rai! Doamne ajută!…”

Mesajul ,,nu vorbi despre norocul Tău” este adânc sădit în psihismul nostru. Trăim într-un inefabil plai mioritic unde „astăzi” nu este de ajuns. „Mâine va fi mai bine”, spunem neîncetat. Iar când mâine sosește, vei auzi din nou același mesaj înregistrat ca pe bandă: „totul va fi bine…mâine”.

Ai dreptate!

CITEȘTE și ”Bucla buclucașă și Proiecția perversă”

atar

Comentarii
Se încarcă...