Cristaloterapia-darul Pământului!

Publicat în categoria Sănătate

636 vizualizari

Cristaloterapia face parte din rândul terapiilor alternative şi se bazează pe proprietăţile energetice ale pietrelor. Fiecare rocă are o energie proprie care ne armonizează propriile energii, ne îmbunătăţeşte starea de spirit şi ne ameliorează anumite boli. Cristalele captează energiile şi apoi le canalizează către organismul nostru, mai exact către acea parte a lui care are nevoie de ajutor şi de un plus de energie pentru a se reface.

 

Metoda constă în masarea sau simpla  aşezare a mineralelor în locuri specifice ale corpului, precum şi în purtarea permanentă a pietrelor recomandate. Mineralele folosite sunt sub formă brută şi purificate.

 

Procesul de purificare a pietrelor este unul specific, are scopul de a le elibera de orice energie şi constă în următoarele metode: îngroparea în pământ, neutralizarea cu sare de mare sau apă sărată, iluminarea cu ajutorul, expunerea în lumina soarelui sau a lunii, spălarea cu valurile mării sau apa de izvor, acoperirea cu petale de flori, acoperirea cu nisip, purificarea in piramida.

 

Acţiunea energetică a pietrelor depinde în primul rând de compoziţia lor chimica şi de culoarea lor. Schimburile energetice se fac în principal la nivelul celor 7 chakre care sunt un fel de spaţii în care se formează torente de energie ce împart corpul în 7 puncte principale. Acestea  canalizează energiile spre interiorul sau exteriorul corpului. Fiecare chakra are o anumita frecvenţă vibratoare şi o culoare proprie întocmai ca organele cărora le corespunde. Pietrele favorabile celor 7 chakre au exact culorile lor.

 

 Prin aceste cristale Mama Pământ ne oferă sprijinul ei, ea  îşi oferă cu iubire ‘’corpul’’ pentru vindecarea noastră iar noi trebuie să îmbrăţişăm cu iubire acest dar.

Din aceeasi categorie:

  • Secretul indian al longevitatii
  • Trei moduri simple in care sa ne bucuram de beneficiile ceaiului de ghimbir
  • Bomboane anticancer inventate la Cluj