Publicația noii Conștiințe

Durerile emoționale ale corpului

0

Corpul este extrem de onest când vine vorba de durere. Experințele din viața ta se manifestă direct în corpul tău când întâlnești un stres emoțional, corpul tău îți arată exact care este problema. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să decodezi mesajul.
Durere de cap. Contribuie la a nu lua o decizie. Migrenele reprezintă dovada că știi ce decizie este de luat dar nu o iei. Asigură-te că îți iei timp în fiecare zi să te relaxezi și să ușurezi tensiunea.
Durere de gât. Poate reprezenta că ai probleme în a-i ierta pe ceilalți sau chiar pe tine însuți. Dacă simți acest tip de durere acorda-ți timp în a analiza motivele pentru care te iubești pe tine dar și pe ceilalți, lucrând continuu la iertare.
Durere de umeri. Aceasta poate indica că porți o reală povară emoțională. Analizează dacă această povară este a ta sau o porți pe a altcuiva, dacă ai nevoie de ea sau nu. Eliberează-te!
Durere în mâinii. Cu ajutorul mâinilor ajungi să te conectezi cu alte persoane. Poate semnifica o conectare nereușită sau nepotrivită. Încearcă să îți faci prieteni noi, realizează conexiuni. Deasemenea poate reprezenta că te ții de ceva și poate ar trebuii să îi dai drumul.
Durere de articulații. Poate reperezenta flexibilitatea sau lipsa unor situații și atașamentul tău față de ele. Fii deschis la gânduri, lecții si experiențe noi.
Durere de genunchi. Vezi viața ca fiind insuportabilă. În interiorul genunchilor poate avea legătură cu comunitatea, job-ul, prieteni. În afara genunchilor poate reprezenta anumite probleme personale. Amintește-ți că ești o ființă umană și ai un ego, nu îl lăsa să te domine.
Durere de dinți. Ești nemulțumit/ă de situație și repeți această neplacere continuu în găndurile și emoțiile tale zilnice. Incearcă să integrezi și experințele bune, dar și pe cele rele ca făcând parte din tine și fiind ale tale și învață din ele.
Durere de picioare. Se manifestă, deobicei, atunci când ești depresiv/ă. Prea multă negativitate în viața ta se poate strănge ăn picioare și să apară durerea. Uită-te după micile bucurii din viața ta, găsește un animal de companie sau un nou hobby.

Sursă text http://theheartysoul.com/emotional-pain-body/?t=SS

Sursă imagine http://lizcrosbyyoga.com/?tag=energetic-body

Comentarii
Se încarcă...