Fără dureri menstruale- tampoanele cu cannabis.

Publicat în categoria Sănătate

1.101 vizualizari

Marijuana a devenit foarte recunoscută ca un medicament eficient de către publicul comun, dar și de către medicii profesioniști. Este cunoscută ca fiind capabilă să trateze o serie de probleme medicale, de la glaucom la insomnie.
Marijuana este foarte cunoscută pentru efectul împotriva durerilor, incluzând durerile cauzate de chimioterapie, boli inflamatorii și a leziunilor. Mulțumită unei noi invenții dezvoltată de Foria, o companie focusată pe fabricarea produselor din cannabis, proprietățile plantei împotriva durerilor pot însemna sfărșitul crampelor menstruale. Să sărbătorim, fetelor!

Vaginal-Cannabis-Suppositories-The-Next-Big-Thing-In-Menstrual-Cramp-Relief

Tampoane cu cannabis

Produsele numite Foria Relief, nu sunt chiar tampoane ci mai degrabă supozitoare care sunt înserate într-o manieră asemănătoare.Pot fi folosite în același timp cu tamponul pentru a maximiza efectul confortabil.

Supozitoarele sunt făcute din doar 3 ingrediente naturale: unt organic de cacao, ulei de THC și izolator CBD. În conformitate cu Foria, combinația dintre uleiul de THC și izolatorul CBD este realizat pentru o activare sigură a receptorilor cannabinoizi în regiunea pelvică când este introdus în corp. Cannabinoizi aflați în supozitoare încurajează nervii din uter, colul uterin și ovare să blocheze durerea. Deasemenea relaxează țesutul muscular neted pentru a contiuna creșterea confortului din timplul menstruației.

Folosire

Floria Relief este prevăzut să calmeze durerea aproape de zona unde a fost înserat. Asta înseamnă că poate fi înserat intravaginal, dar unii consumatori au declarat beneficii și din inserarea intrarectal, locurii care sunt de obicei afectate de menstruație.

Se poate întămpla să experminetați o scurgere căteva minute după inserție până cănd untul de cacao se va topi. Deasemenea, au fost femeii care au declarat o ușurare și dispariția dureri după doar 15-30 de minute de la înserare.

Atunci când nu este folosit, supozitoarele trebuiesc depozitate într-un loc rece, uscat ca și frigiderul.

tampoane-683x1024

Sursă text http://theheartysoul.com/cannabis-tampons/?t=SS

Sursă imagine https://netzfrauen.org/2016/07/26/45669/

Din aceeasi categorie:

  • Secretul indian al longevitatii
  • Trei moduri simple in care sa ne bucuram de beneficiile ceaiului de ghimbir
  • Bomboane anticancer inventate la Cluj