Publicația noii Conștiințe

Pasta de dinti naturala -alternativa fara fluor!

0 0

Deja din ce în ce mai mulţi oameni au aflat de efectul toxic al fluorului conţinut de pasta de dinţi din comerţ asupra organismului nostru. Acesta e calcifiază glanda pineală , glanda ce se ocupă cu secreţia unor hormoni şi a melatoninei.

În consecinţă vă voi prezenta în continuare două reţete simple prin care va puteţi face propria pastă de dinţi fără fluor.

Pasta de dinţi cu sare şi bicarbonat de sodiu : Amestecaţi 1 lingură de bicarbonat de sodiu cu o jumătate de linguriţă de sare de mare fină, 1 picătură de ulei de mentă sau de cuişoare şi câteva picături de apă. Ingredientele trebuie amestecate până se fac o pastă cremoasă. Mai adaugati apă dacă pasta este prea groasa.

Pasta de dinţi cu ulei de cocos : Amestecaţi 6 linguriţe de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de ulei de cocos călduţ, 10 picături de ulei de mentă sau cuişoare, o linguriţă de peroxid de hidrogen 3%. Toate ingredientele trebuie amestecate într-un bol până când capătă o textură cremoasă. Mai adaugă bicarbonat de sodiu dacă este prea subţire sau ulei de cocos dacă este prea groasă. Depozitează pasta de dinţi într-un recipient opac. Ai grijă să nu înghiţiţi pasta de dinţi, deoarece conţine peroxid de hidrogen.

Pasta de dinţi fără fluor este o alternativă plăcută şi utilă dinţilor noştri fără să fie toxică creierului nostru.

Comentarii
Se încarcă...