Pasta de dinti naturala -alternativa fara fluor!

Publicat în categoria Sănătate

462 vizualizari

Deja din ce în ce mai mulţi oameni au aflat de efectul toxic al fluorului conţinut de pasta de dinţi din comerţ asupra organismului nostru. Acesta e calcifiază glanda pineală , glanda ce se ocupă cu secreţia unor hormoni şi a melatoninei.

În consecinţă vă voi prezenta în continuare două reţete simple prin care va puteţi face propria pastă de dinţi fără fluor.

Pasta de dinţi cu sare şi bicarbonat de sodiu : Amestecaţi 1 lingură de bicarbonat de sodiu cu o jumătate de linguriţă de sare de mare fină, 1 picătură de ulei de mentă sau de cuişoare şi câteva picături de apă. Ingredientele trebuie amestecate până se fac o pastă cremoasă. Mai adaugati apă dacă pasta este prea groasa.

Pasta de dinţi cu ulei de cocos : Amestecaţi 6 linguriţe de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de ulei de cocos călduţ, 10 picături de ulei de mentă sau cuişoare, o linguriţă de peroxid de hidrogen 3%. Toate ingredientele trebuie amestecate într-un bol până când capătă o textură cremoasă. Mai adaugă bicarbonat de sodiu dacă este prea subţire sau ulei de cocos dacă este prea groasă. Depozitează pasta de dinţi într-un recipient opac. Ai grijă să nu înghiţiţi pasta de dinţi, deoarece conţine peroxid de hidrogen.

Pasta de dinţi fără fluor este o alternativă plăcută şi utilă dinţilor noştri fără să fie toxică creierului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie:

  • Secretul indian al longevitatii
  • Trei moduri simple in care sa ne bucuram de beneficiile ceaiului de ghimbir
  • Bomboane anticancer inventate la Cluj