7 legi spirituale care îți pot aduce ARMONIE

Publicat în categoria Spiritualitate

1.054 vizualizari

Tu eşti ceea ce îţi doreşti foarte profund.

Dorinţa este cea care îţi determină voinţa.

Voinţa stă la baza faptelor tale.

Iar faptele îţi creează destinul.

(Brihadaranyaka Upanishad IV.4.5)

În limba sanscrită, karma se traduce prin acțiune. Fiecare gând, cuvânt sau faptă are o anumită rezonanță în Univers. Prin urmare, orice acțiune de-a noastră are o reacțiune. Atunci când ne asumăm acest lucru, putem găsi o modalitate de a evolua și de a trăi echilibrat și în armonie cu cei din jurul nostru.

Meditează aceste 7 legi spirituale pentru și ARMONIA se va strecura subtil și sigur în Viața Ta.

  1. Legea semănatului și a recoltei. De semeni rău, culegi o recoltă sângeroasă. Să nu te îndoiești că karma te răsplătește înzecit.
  2. Legea creării. Monitorizează-ți gândurile. Acestea au tendința de a se materializa, fie ele negative sau pozitive. Toți facem parte din Univers și toți avem un sâmbure divin în noi care ne oferă puterea de a face. Putem „face” viață, putem „face” iubire, putem „face” fericire. Depinde doar de noi și de lumina interioară a fiecăruia.
  3. Legea smereniei. Lucrurile pe care refuzi să le accepți conștientizând că nu le poți schimba, vor continua să te macine. Tot răul pe care îl vezi în alții poate fi o reflectare a defectelor tale.
  4. Legea gratitudinii. Fii mulțumit cu ceea ce ai și cu viața pe care o trăiești.
  5. Legea iubirii. ”Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. Iubește-ți chiar și dușmanul”, precum a spus Iisus, Avatarul.
  6. Legea iertării. Nu doar iubește-ți dușmanul, ci și iartă-l. Nu acumula amintiri dizgrațioase și nu-ți păta karma cu astfel de gânduri toxice. Învață să dai drumul negativului pentru a primi tot pozitivul din partea Universului.
  7. Legea credinței. Tot ceea ce crezi din tot sufletul, din Inimă, devine realitate. Cu cât crezi mai mult că ceva este real, cu atât e mai posibil să devină realitate. Dacă crezi cu adevărat în ceva, nici nu îţi imaginezi că poate fi altfel. Credinţele tale îţi construiesc Calea, Tu alegi dacă rătăcești prin culoarele minții sau te așezi cu Bucurie și Înțelepciune în Inimă. Ele elimină, sau te determină să ignori informaţiile care nu corespund cu ceea ce crezi. Henry Ford a zis că “dacă crezi că poţi face un lucru, sau dacă nu crezi că poţi, ai dreptate şi într-un caz şi în celălalt”.

Din aceeasi categorie:

  • Charlie Chaplin Marele Dictator - mai actual decat oricand
  • Propaganda fricii iti scade vibratia
  • Ce iti aduce Luna Noua din Martie