Publicația noii Conștiințe

Ceea ce simțim este artă!

0

Sunt într-o călătorie.

Iau cu mine  povești, vise și o puternică dorință de explorare și descoperire.

Citesc mult.. mă ajută să știu că nu sunt singură și mă face să cred că tot în jurul meu este artă. Felul în care iubim și cel în care vorbim. Felul în care interacționăm și ne zâmbim unii altora.Felul în care ne scriem, fără să expediem scrisorile.

Nu pot nici măcar să îmi imaginez ce este posibil, așa că nu mă mai obosesc încercând. Am auzit că tot ce pot să fac este să trăiesc pur și simplu, să nu îmi fac planuri și să fiu prezentă la acest moment.  Indiciile apar cu fiecare pas pe care îl fac și îmi șoptesc direcția. Doar așa știu ce să fac, cu cine să interacționez, când să mă opresc și când să continui să merg. Trăind în acest fel, fără un plan prestabilit, capăt libertatea pe care mi-o doresc atât de mult. Descopăr că drumurile care îmi apar sunt o adevărată bucurie cu parfum de flori de câmp… iar dintre toate, drumul spre munte-către măreția și somptuozitatea lui- e ca o revenire la sinele meu adevărat.  Pe drum las deoparte identitatea pe care o știu cu toții..masca societății.. pare că nimic din ce știam nu mai este adevărat, ci doar sentimentul acesta de libertate este real. Vântul care imi mângâie fața, si lumina pe care o împraștie apusul soarelui asupra mea, asupra ta, asupra naturii…asta e realitatea.

Drumul acesta mă solicită în mod constant, mă cheamă în mod constant! Îmi cere să creez, să exprim și să trăiesc experiența altor versiuni ale mele. .. și totul duce către mine însumi. Doar pe drum pot face asta- să mă bucur de libertate și sinceritate.

Iar odată ce înțelegi ce îți poate oferi drumul, odată ce descoperi cum să îți transformi visul în realitate, și cum să fii fericit, începi să te bucuri în mod intuitiv de absolut fiecare experiență, oricare întâlnire umană devine constructivă ..totul  te umple cu un sentiment de totalitate, de apartenență, într-un sens cât mai înalt. Tot ce întâlnești te ajută să creezi sentimente de prietenie și iubire pură.

Și așa începi să îți pavezi propriul drum și să îl construiești pe cine ești tu cu adevărat…și să iubești!

Iar modul în care drumurile mele se întrepătrund cu ale tale, reprezintă limitele infinitului dintre noi.

Ceea ce simțim este artă!

Comentarii
Se încarcă...