Publicația noii Conștiințe

Prin Gaura de Vierme

0 0
„Prin Gaura de Vierme, (nume alternativ în engleză Through the Wormhole with Morgan Freeman) este un serial american pentru televiziune, genul documentar științific, serial prezentat de actorul Morgan Freeman. A început să fie difuzat pe canalul Science Channel în Statele Unite începând cu 9 iunie 2009.
`Prin Gaura de Vierme cu Morgan Freeman` isi propune sa exploreze cele mai adanci mistere ale existentei – intrebari care au intrigat umanitatea inca din cele mai vechi timpuri. Acest serial uneste cele mai stralucite minti si cele mai bune idei din toate colturile stiintei: Astrofizica, Astrobiologie, Mecanica cuantica, Teoria corzilor (String Theory) si multe altele – pentru a dezvalui extraodinarul Univers.
Am avut reticiente in a va prezenta acestă serie de documentare deoarece prima data cand am rasfoit-o am avut nesansa sa dam doar peste teoriile sustinute de dogma centrala oficiala (viziunea materialista, carteziana, mecanicista, newtoniana) asupra Universului. Totusi, acum la o a doua rasfoire am descoperit cu surprindere, ca se discuta si teoriile alternative, foarte elaborat si serios, asa ca am decis sa-i acordam o sansa.

Comentarii
Se încarcă...