Prin Gaura de Vierme

Publicat în categoria Filme

833 vizualizari
„Prin Gaura de Vierme, (nume alternativ în engleză Through the Wormhole with Morgan Freeman) este un serial american pentru televiziune, genul documentar științific, serial prezentat de actorul Morgan Freeman. A început să fie difuzat pe canalul Science Channel în Statele Unite începând cu 9 iunie 2009.
`Prin Gaura de Vierme cu Morgan Freeman` isi propune sa exploreze cele mai adanci mistere ale existentei – intrebari care au intrigat umanitatea inca din cele mai vechi timpuri. Acest serial uneste cele mai stralucite minti si cele mai bune idei din toate colturile stiintei: Astrofizica, Astrobiologie, Mecanica cuantica, Teoria corzilor (String Theory) si multe altele – pentru a dezvalui extraodinarul Univers.
Am avut reticiente in a va prezenta acestă serie de documentare deoarece prima data cand am rasfoit-o am avut nesansa sa dam doar peste teoriile sustinute de dogma centrala oficiala (viziunea materialista, carteziana, mecanicista, newtoniana) asupra Universului. Totusi, acum la o a doua rasfoire am descoperit cu surprindere, ca se discuta si teoriile alternative, foarte elaborat si serios, asa ca am decis sa-i acordam o sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie:

  • De la autism la speranta
  • Bine ai venit în Matrix
  • E-moţie (e-motion)