Ilhaam Project – un El şi o Ea

Publicat în categoria Muzică

1.242 vizualizari

Un El , o Ea, Muzică şi un mesaj de Iubire, aceştia sunt Ilhaam Project. Un duo excepţional format din Nina ( cântăreaţă şi dansatoare franco-libaneză) şi Omri ( instrumentist multi-talentat de origine anglo-israeliană) care au ales să folosească muzica pentru a transmite lumii un mesaj cu care toţi rezonăm, un mesaj ce se referă la Iubire, Unitate şi Schimbare.

Având un sunet original care efectiv îţi pătrunde prin plexul solar până in inimă, cei doi se completează reciproc de parcă s-ar cunoaşte de la începutul timpului,două suflete bătrâne care se prezintă acum ca doi tineri frumoşi şi talentaţi.

Deşi muzica produsă de ei este liniştită şi relaxantă, aceasta este echilibrată de mesajul puternic din versurile originale pe care le creează împreună. Vocea suavă şi ascuţită a Ninei precum şi sunetul chitarei ei. împreună cu flow-ul lin a lui Omri dar şi a instrumentelor lui, fac această trupă să se apropie de perfecţiune.

Melodii precum „Play”, „Maman”, „Badulina” sunt cele care m-au făcut să mă îndrăgostesc de această trupă şi să simt să ţi-o prezint şi ţie suflet blând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie:

  • Mantra Music
  • The Beatles - Michelle
  • Mantra Music: Ong Namo by Snatam Kaur