Publicația noii Conștiințe

Om Mani Padme Hum

0 0

Fiind cea mai cunoscută mantră din lume, această mantră din şase silabe este o mantră minunată plină de puteri. Aceasta este mantra mult-iubitului Buddha Milosteniei, cunoscut ca Buddha Chenzreig în Tibet, ca Zeiţa Milei, Kuan Yin, de către chinezii din lumea întreagă, ca Avalokiteshvara în India şi ca Zeiţa Kwannon în Japonia.

 

 Se spune că dacă reciţi această mantră de 100.000 de ori, se vor deştepta abilităţile de maestru spiritual în interiorul tău. Ea are puterea de a-ţi înăbuşi temerile, de a-ţi domoli îngrijorările şi de a răspunde rugăciunilor tale. Plasată pe cursul apelor curgătoare, purifică apa astfel încât animalele şi insectele care beau din acea apă sunt purificate instantaneu. Mantrele de acest fel imprimate pe steagurile de rugăciune binecuvântează vântul care bate, în felul acesta împrăştiind binecuvântări asupra tuturor celor care sunt atinşi de vânt.

Unul dintre cele mai bune angajamente pe care le poate face cineva cu el însuşi este să îşi creeze un scop din a incanta de un milion de ori această mantră. Acordaţi-vă un an pentru a face acest lucru, şi apoi urmăriţi cum mintea dumneavoastră începe să devină trează, intuitivă şi plină de compasiune.

Dacă veţi incanta o singură mantră în viaţa dumneavoastră, fie ca ea sa fie aceasta.

Namaste!

Comentarii
Se încarcă...