Scrisoare de la Maestrul interior

Publicat în categoria Spiritualitate

4.234 vizualizari

Nu mai numiți pe nimeni Maestrul vostru, pentru că adevărat vă spun că Eu sunt unicul vostru Maestru. Dacă aș fi fost Eu materializat în formă pură, nici nu M-aș numi așa și nici nu aș vrea să fiu numit. Pentru că Eu știu că până și Calea lui Dumnezeu poate diferi de propria voastră Cale. Ceea ce este sănătos pentru unul din voi, poate fi toxic pentru un altul.

”V-am trimis doar îngeri”, dar atâta vreme cât sunt oameni, încă își caută Calea, ca și tine, și cine nu și-o mai caută, nu te va căuta nici pe tine de Cale.

Da, consideră pe oricine și orice un Maestru, însă nu Maestrul tău. Adevărații Maeștrii sunt în interior deși se arată și prin exterior.

Orice exterior este oglindirea a ce este în interior, de aceea îți spun că nu îți sunt Maeștri, deși îți sunt. Atâta vreme cât ce arată oglinzile/exteriorul, te atinge, înseamnă că este o reflexie de-a ta. Este un lucru/ gând/ sentiment de-al tău ce a prins glas. Atunci când reflexia nu te atinge și este în fața ta, înseamnă că nu mai este pentru tine. E doar experiența celuilalt. Tu ești reflexia a ceea ce gândește el/ea în interior și trebuie să prindă glas.

Simte liniștea din tine, în timp ce mintea ta, tocmai a primit ceva de ronțăit. Spun că acea creștere pentru care ați venit, cu lecțiile ei, se produce în interior. De ce v-am mai dat îngeri, dacă lupta era din exterior și era suficient ca aceasta să vă învețe, fie prin ”așa da”, sau fie prin ”așa nu”?

Băgați de seamă că restul sunt doar oameni. Divinitatea care vă învață și dictează propriul drum, oricum și oricare ar fi el; sunteți doar Voi înșivă.

De ce credeți că aveți nevoie de ajutor? De ce M-ați înlocui pe Mine? Vă spun Eu! Pentru că nu vă place ce vă spun, deși v-ar da libertatea. Pentru că, să Mă ascultați ar însemna să renunțați la prejudecăți și vă sunt prea dragi. Așa ajungeți să dați glas, prin oglindă, propriilor limite, să Mă combateți. Ați crea întreaga realitate, ca fiind un aliat, pentru a face echipă să Mă combateți. Doar știți că voi vă creați propria realitate, așa că vă căutați oameni cu prejudecăți similare.

Învățați din ce nu încearcă să vă învețe și nu încercați să învățați pe nimeni, decât pe voi.

Nu vă mai luați Maeștri din exterior, pentru că nu ați văzut? Exteriorul se poate schimba într-o secundă, interiorul este veșnic.  Ați venit aici doar pentru a vă învăța pe voi.

 

Sursă foto: Ovidiu Iovanel

Din aceeasi categorie:

  • Charlie Chaplin Marele Dictator - mai actual decat oricand
  • Propaganda fricii iti scade vibratia
  • Ce iti aduce Luna Noua din Martie