Sfaturi din înțelepciunea unui șaman (2)

Publicat în categoria Spiritualitate

1.538 vizualizari

12.Când mergi pe drum și vezi o pană ia-o acasă. Ai putea să o pui într-o vază, sau să o pui pur și simplu pe un raft. Aceasta este un amulet care îți va proteja casa.
13. Dacă vrei să faci ceva crede în forțele proprii. Pentru că frica Te va opri. Întotdeauna. Nu îți pierde Speranța și mergi înainte.
14. Viața poate să se întoarcă la Tine cu fața sau cu spatele. Însă puțini înțeleg că noi singuri o întoarcem. Toate gândurile rele noi le atragem. Trăiește liniștit. Nu invidia pe nimeni și nimic. Zâmbește mai des și vei primi mai multe zâmbete în schimb.
15. Niciodată să nu ai regrete. Ele sunt în plus. Tot ce se face, se face întotdeauna spre bine. Pentru Binele Tău Cel Înalt.
16. Pietrele care seamănă cu animale nu trebuie niciodată să le strângi. Îți pot aduce ghinion.
17. Ascultând muzică bună, poți să Te eliberezi de toată energia negativă pe care ai adunat-o în timpul zilei. Muzica e un fel de meditație care aduce echilibru în viața noastră.
18. Pentru a respira mai ușor și pentru a-ți fi mai ușor pe Suflet, învață să plângi.
19. Exită o vorbă în popor: nu mușca mâna celor care Te hrănește.
20. Viața este o perioadă de timp foarte scurtă. Nu o pierde în lacrimi, certuri, curvie și alcool. Sunt atâtea lucruri frumoase de făcut!
21. Dacă ai nimerit într-o situație din care nu vezi nici o ieșire, ridică o mână cât mai sus. Apoi brusc dă-o jos și spune: Ducă-se naibii! Și mai gândește-te odată…
22. Dacă nu Te simți bine sau ceva Te neliniștește, încearcă să Te miști în ritm de dans. Îți vei reîntoarce Energia și îți vei elibera creierul de griji.

CITEȘTE și ”Mâncătorul de păcate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie:

  • Charlie Chaplin Marele Dictator - mai actual decat oricand
  • Propaganda fricii iti scade vibratia
  • Ce iti aduce Luna Noua din Martie