Luminițele de Crăciun și Wi-Fi-ul

Publicat în categoria Știință și Tehnologie

640 vizualizari

Atenție la luminițele de Crăciun. Se pare că acestea au mai multe efecte nevăzute decât aducerea Spiritului Crăciunului în case. Conform Ofcom, o asociație asemănătoare Comisiei Federale de Comunicații, se pare că luminițele de Crăciun sunt unul dintre dispozitivele electronice din casă care pot împiedica configuraţiile conexiunii la internet.

Electricienii britanici au observat că acestea interferează cu semnalul Wi-Fi și au făcut o aplicație capabilă să verifice  imixtiunea luminiţelor în buna-funcţionare a wireless-ului, care este disponibilă doar în Marea Britanie.

De asemenea această problemă a fost rapoartată și de The Irish Times, care au spus anul trecut, că luminițele intermitente nu sunt favorabile interferențelor.

Semnalul Wi-Fi poate fi derutat de mai multe aparate de prin casă, cum ar fi cuptoarele cu microunde, dispozitivele Bluetooth mai vechi, telefoanele fără fir, monitoarele pentru copii și undele radio, care la rândul lor pot fi deasemenea afectate de luminițe. Dar acest lucru nu înseamnă că semnalul Wi-Fi vă va fi total întrerupt de acestea, însă se recomandă ca luminițele de Crăciun să fie montate la distanță de routerul wireless.

 

fj7okxb

 

 

 

 

Sursa: Descopera.ro

Sursa Foto: Wallpapercave, InspirationSeek.com

Din aceeasi categorie:

  • Ce l-a invatat Eminescu pe Einstein despre originile universului
  • 60.000 de ganduri pe zi. Și nu e totul
  • O nouă descoperire despre stângaci