Take a fresh look at your lifestyle.

Adevărul ascuns despre Sfinxul din Bucegi

1.957
Sfinxul din Bucegi, situat la altitudinea de 2216 m, poartă acest nume datorită formei asemănătoare a acestuia cu chipul unui om. Acesta are înălțimea de 8 m și lățimea de 12 m. Misticii consideră că acesta reprezintă imaginea zeului dac Zamolxis pe vremea când un popor alegea să fie condus doar dacă liderul lor era un preot inițiat și avansat spiritual.

Acesta are multe similarități cu Sfinxul Egiptean de la Giza cum ar fi înălțimea. Mulți istorici merg până la a spune că cel din Egipt, este o copie a celui din Bucegi. Dacă este privit din anumite unghiuri, marcate în jurul său, seamănă cu un Sfinx. Iar legendele și istoria locului, au făcut ca această formațiune geologică să devină o atracție turistică importantă.

Se spune că acest loc a fost centru energetic folosit pe vremuri de extratereștri, multe legende circulând prin părțile locului în acest sens. În imediata apropiere a Sfinxului se află o anume peșteră ce ar strânge mistere energetice deosebite.  Aceste mistere energetice sunt atracția multor oameni pasionați de acest subiect. Alte zvonuri spun că tot aici ar exista o mină de uraniu, părăsită, ce nu mai este în funcțiune din al doilea război mondial.

Ba mai mult de atât. Acest loc pare să aibe mai multe secrete despre care vorbesc foarte multe legende, care nu aparțin toate poporului nostru. Au fost scrise chiar cărți în alte țări, care tratau ca subiect Sfinxul de pe platoul Bucegi. Se spune că înainte, lumea era mult mai spirituală și percepeau acest aspect ca fiind o realitate palpabilă, până ceva s-a întâmplat și ne-am rupt de aceste rădăcini.

Să nu uităm de descoperirile făcute în Bucegi, în anul  2003. După aprofundarea descoperirilor, acest subiect a fost închis opiniei publice. În toate legendele despre acest Sfinx se vorbește despre o comoară păstrată în secret și care ne este lăsată nouă de către strămoșii noștri. Descoperiri care au atras ochii întregii lumi asupra noastră și care nu sunt unicele lucruri revoluționare, găsite la noi, care prezintă interes pentru întreaga lume.

Conform cărților scrise de Radu Cinamar, s-au găsit date și tehnologie care contestă autenticitatea istoriei noastre ca popor și chiar ca specie, învățată până în prezent. Se pare că într-adevăr niciodată nu am fost unica specie inteligentă de pe Pământ, chiar nici vorbă. S-a găsit tehnologie extrem de avansată, la al cărei nivel nu ne aflăm astăzi și care a făcut ca întreaga lume să participe tehnologic, pentru a o descifra.

Există o serie de tuneluri uriașe, prin munți care duc în diverse locuri, unul în Egipt către una din piramide, iar lucrurile revoluționare care au fost găsite au atras interesele politice, și ale masonilor au făcut ca șantajele să nu aibe nici o putere asupra Vaticanului care deținea aceste informații și chiar mai mult de atât. Direcția fiecărui tunel duce către un loc al Terrei care a a tras atenția cu noi descoperiri, păstrate în liniște și care nu par să aparțină omenirii așa cum o cunoaștem noi. Pentru mai multe detalii despre acest subiect, voi scrie la cererea voastră, făcând din nou mențiunea că aceste informații nu sunt din surse oficiale.

În perioada 1966-1968, arhitectul peruan Daniel Ruzo, observase că Sfinxul seamănă cu chipul principal dintr-un ansamblu sculptat într-o stâncă de pe podișul Marcahuasi, din Peru, numit Monumentul Omenirii: „Sfinxul nu reprezintă doar un singur chip, fiind înconjurat de altele, dar din rase diferite, precum și de capul unui câine, care are rol de străjer al unei comori aflată într-o „peșteră a tezaurului” în apropierea Omului”.

În românia există mai mulți munți și megaliți care poartă numele de sfincși, cum ar fi: Sfinxul de la StănișoaraSfinxul de la Piatra ArsăSfinxul LainicilorSfinxul BratoceiSfinxul Bănățean cunoscut și sub denumirea de „Sfinxul de la Topleț”, Sfinxul de la Pietrele lui Solomon, Sfinxul din Munții Gutâiului etc.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Viitor cu cap de mort, Radu Cinamar, wikipedia

Sursa Foto: adevarul despre daci

]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult