Take a fresh look at your lifestyle.

Lacuri uimitoare în lume

865

 • Lacul Meduzelor
 • În Republica Palau, din Micronezia, datorită retragerii apelor mării , meduzele au rămas captive în bazinul natural de pe insulă, în urmă cu sute de ani. Datorită faptului că acestea nu au avut prădători în acea zonă, au prosperat și s-au înmulțit incredibil de mult. Dacă vrei să înoți printre meduze, acel loc este ideal și incredibil. Acestea în acel lac nu au avut prădători și nici nevoie să se mai apere și au evoluat astfel pâna la nivelul în care acestea nu mai înțeapă.
  • Lacul cu turn – Lacul Resia
  Într-o provincie din nordul Italiei. Numită Tirolul de Sud, se găsește acest lac artificial care a apărut în urma construcției a unui baraj, în anul 1950. Mai multe sate au fst acoperite de apă, însă un turn a unei biserici a rămas în afară pentru a supraveghea Lacul Resia. [caption id="attachment_4917" align="alignnone" width="640"] Panorama[/caption]
  • Lacul Superior
  Pentru cei care s-au plictisit să își practice sportul favorit, surfing-ul, printre valurile mării, atinse de lumina Soarelui și fete drăguțe, pot veni aici. Acest lac are temperatura între 0 și 5 grade și pe suprafața lui, este locul ideal pentru un surfing mai deosebit. Temperatura este atât de scăzută în acel loc, încât cei ce probează gheața, iarna, sunt obligați să își ungă fața cu vasilină, pentru a face față înghețului.
  • Lacul care fierbe
  Lacul Boiling din Republica Dominicană este situat în Parcul Național Morne Trois Pitons și face parte din Patrimoniul Mondial protejat. Apa din acest lac se află într-o continuă fierbere, el fiind de origine vulcanică, iar temperatura apei este cuprinsă între 71 si 87 de grade Celsius.
  • Lacul cu un palat
  În anul 1700,  maharajahul Sawai Jai Singh al II-lea, a construit palatul Jal Mahal . Acesta a mai avut ideea realizării unui baraj, care ulterior a fost deschis și a inundat toată zona lovită de secetă, inclusiv palatul care a rezistat totuși și stă și astăzi în picioare. Pentru cei mai îndrăzneți este un loc de vizitat deoarece este un loc accesibil, pentru oameni și fantome. Se spune despre acest castel că ar fi bântuit.
  • Lacul cu apa roșie- Colorado
  Dacă pe marte ar exista apă, cam așa îmi imaginez că ar arăta locul. Apele lacului Colorada din Bolivia sunt de culoare rosie, și au insule dintr-un mineral numit borax, acestea fiind populate de pasarile flamingo. Locul este un strop dintr-o altă planetă. Merită vizitat.
  • Lacul de asfalt
  Situat la La Brea, în Trinidad, Lacul Pitch este cel mai mare depozit de asfalt natural din lume. Întregul lac conține asfalt lichid. Asfaltul din acest lac a fost exportat și folosit chiar la repararea unor străzi din New York.
  • Lacul cu rechini
  Lacul se află în jurul circuit de golf, în Australia, unde jucătorii acestui sport, par să nu fie deranjați, chiar dimpotrivă. O inundație recentă a unit apele acestui lac cu cele ale râului de lângă. Atunci când apele s-au retras câțiva rechini au rămas în acest lac.           Sursa: m.stireazilei.com Sursa Foto:  stireazilei, Ziare.com, RTV.net, CYD.RO, Eu cunosc! 4brain.ro  ]]>

  Cmentariile sunt închise

  Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult