Take a fresh look at your lifestyle.

Trei hoteluri in Europa – sa calatorim cu stil

0 10

Autobuzul Hotel – Bromma, Stockholms län, Suedia

untitled5

Un autobuz din 1976 renovat si transformat in locuinta isi asteapta oaspetii in Suedia langa Stocholm. Il gasiti la 110  Euro pe noapte – cu terasa inclusa si paturi pentru 4 personae, intr-o superba padure la marginea lacului.

untitled6

Apartamentul Aeroplan – Teuge, Gelderland, Olanda

untitled3

Si poate ca v-ati saturat de atatea paduri si liniste si ati opta mai repede pentru luxul unui proprietar de avion…costisitor…pentru 365 de Euro puteti beneficia de o noapte intr-un avion transformat in hotel, cu terasa si … da, inclusive sauna…hai ca asa vacanta chiar ar fi de poveste!!

untitled4

Telecabina – Courchevel, Franta

untitleduntitled 2

Va trebui sa va dezamagesc cu ultima alegere…si nu pentru ca ar fi mai putin spectaculoasa decat celelalte (nici pe departe!) ci pentru ca va trebui sa asteptati urmatoarea ocazie cand administratorii resortului de schi Courchevel vor hotara sa puna iarasi la dispozitia publicului aceasta telecabina superba transformata in camera de hotel…dar ca sa nu fiti chiar asa dezamagiti…un secret…cabina nu are baie..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult