Take a fresh look at your lifestyle.

10 beneficii pe care le are Sexul asupra sănătății

1.346

 • Antidepresiv
 • Datorită substanțelor eliberate în creier în timpul actului sexual, o partidă de amor are capacitatea de a funcționa ca un adevărat antidepresiv, ajutând chiar la rezolvarea problemelor de stimă de sine scăzută.  
  1. Ameliorează durerile de cap
  Deși adesea durerea de cap este folosită ca scuză, mai ales de către femei, pentru ca nu întreține raporturi sexuale, se pare ca sexul este cel care poate ajuta în cazul acestei probleme. În timpul actului sexual, creierul eliberează oxitocină și endorfine, care te scapă de fapt de durerea de cap.  
  1. Ajută inima
  Se pare că un contact sexual regulat ajută la o bună funcționalitate a inimii. Specialiștii spun că cei ce fac sex în fiecare zi, reduc drastic riscul apariției unui atac de cord.  
  1. Reduce insomniile
  Pentru că te relaxează foarte mult, sexul ajută să adormi mult mai repede și mai profund.  
  1. Reduce riscul apariției cancerului mamar
  În timpul actului sexual, organismul eliberează substanțe care funcționează ca o barieră care ține la distanță boli precum cancerul mamar.  
  1. Ajută tenul
  Nu degeaba se spune din bătrâni că sexul te ajută să ai un ten mai frumos. Se pare că este chiar așa conform cercetărilor.  
  1. Tonifiază pereții vaginali
  În cazul femeilor, ceea ce nu este foarte cunoscut este faptul că sexul tonifiază mușchii vaginali ceea ce ajută și la scăparea de incontenență urinară.  
  1. Te scapă de durerile musculare
  Ca orice exercițiu fizic, sexul te ajută să scapi foarte ușor de durerile musculare.  
  1. Te scapă de gripă
  Numit și ”aspirina săracului”, sexul are cu adevărat capacitatea de a te ajuta să scapi foarte ușor și ieftin de gripă, deoarece în timpul actului sexual corpul este ajutat să producă un antibiotic natural care luptă cu infecțiile.  
  1. Te ajută să ții problemele de prostată la distanță
  Dacă ești bărbat e bine de știut că un act sexual pe săptămână, te ajută să ții la distanță riscul apariției problemelor la prostată.               Sursa: danandronic.net Sursa Foto: Orasul Vechi]]>

  Cmentariile sunt închise

  Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult