Take a fresh look at your lifestyle.

Aerul, lichidul amniotic exterior

0 5

Da, în microcosmosul pântecului, susţinerea vieţii, în mare parte o avem din acel lichid amniotic care ne este ghid spiritual şi lumesc, un fel de google translate dintre eter şi material.

Timpul petrecut în ambianţa formării noului Om, este de o maximă importanţă cu cât nivelul puritaţii ei este mai ridicat şi cu cât se menţine în această stare. Lichidul amniotic, pe lângă proprietăţile protectoare pe care le deţine, aruncă o ancoră în lumea nevăzutului unde adevătatul început al viitoarei fiinţe are loc.

Amprenta noului născut, se naşte, cu primul gând al parinţilor, care se impregnează in lichidul amniotic, încărcându-l cu vibraţia respectivă lui, iar ulterior, acest bagaj informaţional preluat de la gând îi este model embrionului, care absoarbe tot din jur, stări, emoţii, trăiri, credinţe…

Acelaşi proces se întamplă şi în exterior prin aer, echivalentul lichidului amniotic, iar emiţătorul este conştientul colectiv sau mai bine spus inconştientul colectiv in care, deasemenea, fiecare gând se inregistează si ajunge să disturbe funcţionalitatea optimă a fiintelor vii.

Concluzia arată că atunci când aerul este imbălsămat cu gânduri proaspete dătătoare de armonie şi pace, acest lucru influenţează mai departe, creând un efect în lanţ de care beneficiem cu toţii.

 

Inspir iubire şi expir feicire!

]]>

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult