Take a fresh look at your lifestyle.

Aloe Vera! Beneficii și proprietăți

1.204

Aloe Vera conține peste 200 de componente naturale biologice active, incluzând polizaharide, vitamine, enzime, amino acizi si minerale care promoveaza absorția nutrienților. Aloe este considerată una din cele mai sănătoase si bogată în nutrienți de pe planetă.
Deseori, este folosită ca un ajutor topic pentru arsuri și zgârieturi. Calmează pielea și face o treabă minunată pentru locul folosit, dar adevăratul beneficiu se arată atunci când este ingerat.
În conformitate cu The Journal of Environmental Science and Health, aloe vera conține deasemenea proprietăți anti bacteriale, anti virale și anti fungice care ajută sistemul imunitar, curăță organismul de toxine și protejează corpul de agenți patogeni invadatori.
Imagini încrustate ale plantei Aloe vera au fost găsite pe ziduri egiptene datând din anii 4000 înainte de Hristos! În faimosul papirus „Ebers” (1550 i.Hr.), în care sunt descrise 200 de plante medicinale, sunt prezentate şi 12 formule de preparate pe baza de Aloe în amestec cu alte plante. Americanii nativi se refereau la această plantă ca bagheta raiului.
Aici este o listă cu mineralele și vitaminele existente în frunze:
Minerale:aloe-vera-625_625x350_71443086188
calciu
magneziu
zinc
crom
seleniu
fier
potasiu
mangan
cupru
Vitamine:    aloe-vera_625x350_41443087656
A
B
C
E
Colina
acid folic
B1
B2
B6
B12
Utilizări clinice:
Dermatită seboreică, Psoriazis vulgar, Herpes genital, Arsuri ale pielii, Diabet de tip 2, Infecția cu HIV, Prevenirea cancerului, Colita ulcerativă, Vindecarea rănilor, Ulcere de presiune, Mucozită, Radiodermatită, Acnee vulgară, Degerături, Stomatită aftoasă, Constipație.
Sursă text https://www.minds.com/blog/view/614934270640664596
Sursă imagine http://www.alegealoevera.com/articole/de-ce/]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult