Take a fresh look at your lifestyle.

Apa și misterele ei

58

Apa poate trece prin stâncă, nu prin putere ci prin perseverență.
Pe lângă bine cunoscutul rol al apei în menținetea vieții, aceasta are mult mai multe proprietăți decât cele analizate în laborator. Aerul nu ar putea fi respirabil fără să existe o anumită cantitate de apă în el, motiv pentru care s-a inventat umidificatorul de aer.
Pe lângă ”structura moleculara” sau ”starea de agregare”, adică memoria materialelor de a păstra forma care li s-a impus prin forță, apa are capacitatea de a memora forma în care este pusă, într-un timp extrem de scurt, și chiar mai mult de atât, apa este capabilă să își schimbe forma ori de câte ori este nevoie. Aceasta preia foarte ușor mirosul, gustul și proprietățiile materialelor cu care intră în contact.
Spre deosebire de toate substanțele de pe pământ atunci când apa este răcită, se contractă și atunci când îngheață se dilată. Dacă apa nu ar avea această proprietate înțeleaptă, atunci lacurile și râurile ar îngheța, nu de sus în jos ci de jos în sus. Această schimbare ar fi mortală pentru toate vietățile din bazinele de apă.
Mai mult decât faptul că acesta are proprietăți structurale, are și proprietăți energetice. Prin diverse experimete s-a demonstrat chiar ca apa are și memorie.
Orice obiect care ne înconjoara este purtator de informație – are memorie : memoria văzută (forma obiectului) și memoria nevăzută (vibrația energetică a obiectului). Dacă o sârmă de metal e deformată după o anumită formă, atunci ea își păstrează forma impusă. Metalul a memorat energia care i-a fost transmisă. Exact în același fel, dar mult mai subtil, apa memoreaza energia locurilor prin care a trecut. Memoria apei în comparație cu memoria metalului e de mii de ori mai „încăpătoare”.
Conform a diverse experimete făcute cu apa, se pare ca aceasta absoarbe și vibrația energetică a obiectelor cu care intră în contact. Astfel conform experimetelor facute de cercetătorul japonez Masaru Emoto și a imunologul francez Jacques Benveniste, apa poate fi purficată prin rugaciune datorăta capacității acesteia de a memora chiar și energia cuvintelor.
 

 
Adesea căutăm să aflăm care apă este mai sănătoasă. Apa cea mai benefică pentru organismul nostru este cea care ne ține cel mai bine de sete. Contrar cercetărilor inițiale care arătau că structura chimica a apei face diferența, de fapt și valoarea ei energetică are un cuvânt de spus. Astfel, apa fiartă și apoi răcită de temperatura camerei, omoară florile care au fost udate cu ea, sau peștii din acvariul în care aceasta a fost pusă. Pentru că ea prin memoria ei, a reținut energia focului. Multe alte exemple veți găsi în filmulețul de mai sus.
Dacă se dovedeşte că Jacques Benveniste are dreptate, atunci imaginaţi-vă ce ar putea însemna asta. Mai mult de 70% din planeta naostră este acoperită de apă; organismul uman este constituit 60% din apă; creierul uman conţine 70 % apă, plămânii – circa 90%. Energia noastră poate călători în afara creierului şi corpului nostru şi comunica cu energiile altor fiinţe vii de toate tipurile şi asta numai datorită amprentei acestei substanţe magice.
 
 
 
 
 
Sursă: descopera.ro, youtube și apa-vie-sanatate.com
Sursa Foto: Elldor.Info
 ]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult