Take a fresh look at your lifestyle.

Banda de motocicliști care ajută copiii

145

Când te gândești la un club tipic de motociclete, îți vin în minte câteva lucruri: lupte înfiorătoare, războiul între bande și tipul de activitate infracțională descrisă în mod popular în serialul de televiziune Sons of Anarchy .

Și cu toate că există cu siguranță câteva cluburi moderne de motociclete care se bazează pe imaginea de baieți răi , copiii din întreaga lume s-au bazat, de asemenea, pe un alt tip de bandă motociclistă pentru sprijin emoțional și protecție. Enter Bikers Against Abuse Child (BACA), o organizație internațională fără scop lucrativ, care se bazează pe voluntari pentru a forma un strat de protecție și abilitare pentru copiii care se confruntă cu abuzuri parentale și alte încercări la domiciliu. La prima vedere, grupul seamănă cu orice alt club de motociclete în afara legii – completat cu logo-uri proprii, petice și veste de piele . Misiunea grupului este de a ajuta pur și simplu copiii și familiile lor printr-o intervenție pozitivă, nu încalcă niciodată drepturile părinților sau folosind violența și forța fizică.

Indiferent dacă copilul are un coșmar în miez de noapte sau un abuzator amenință un copil, bicicliștii BACA stau gata să intervină pozitiv. De asemenea, grupul îi ajută pe copii să facă față stresului de a se prezenta în fața instanței. După cum explică grupul pe site-ul lor web, BACA lucrează cu persoane și agenții – de exemplu serviciile de protecție a copiilor, pentru a sprijini copiii care sunt speriați de mediile lor. Odată ce BACA verifică un caz prin autorități, grupul începe să se prezinte, deseori printr-o plimbare cu motocicleta.

Calitatea de membru și suporterii grupului îi ajută pe copii asigurându-se că nu se vor simți niciodată singuri, speriați, abandonați sau nesiguri. Cu toate acestea, BACA se asigură că întreaga experiență este consensuală atât pentru părinți, cât și pentru copii și nu va interveni niciodată fără permisiune. Bicicliștii care doresc să facă voluntariat pentru BACA se supun, de asemenea, unor verificări și pregătire extinsă înainte de a intra în serviciu și niciunul dintre ei nu este recompensat financiar pentru munca lor – este doar o muncă făcută din dragoste.

De-a lungul a peste două decenii, grupul s-a extins din Statele Unite în localități din întreaga lume, inclusiv Canada, Noua Zeelandă și Australia. Chuck Blair, vicepreședinte BACA, a explicat  pentru Bakersfield că viața poate fi imprevizibilă. „Uneori este o plimbare grozavă, alteori nu este o călătorie grozavă”, a spus el.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult