Take a fresh look at your lifestyle.

Benjamin Shine. Texturi delicate și umbre misterioase

6


Arta lui Benjamin Shine te atrage ca într-o poveste apoi te învăluie delicat cu umbre, lumini și texturi, cu imagini nebănuite, toade dirijate de artist și de fierul  său de călcat.
Știm că unii oameni  sunt artă în sine..de la felul cum se îmbracă, cum merg pe stradă, cum scriu, cum respiră,cum râd și  cum mănâncă…se pare că până și modul în care folosesc un fier de călcat poate fi un act artistic desăvârșit.
Benjamin a studiat Design Vestimentar la Institutul de Artă și Design  Central St. Martin, din Londra. Cariera însă l-a transformat într-un artist multidisciplinar, iar acum creează artă din tul – un material textil, pe care îl potrivește cu fierul de călcat astfel încât să te impresioneze cu expresivitatea personajelor sale. Portretele sale sunt pline de expresivitate, umbra jucând un rol important, creată parcă de tușa delicată a unei pensule pe pânză… însă delicatețea vine de fapt de la acest material.
Benjamin  încearcă mereu să aducă ceva nou în lumea artei. Îi place să impresioneze oamenii.  El a scos tul-ul din debaralele prăfuite ale teatrelor de balet și le-a expus luminilor galeriilor de artă.  Acum nu doar balerinele dansează , ci și imaginația lui care ne încântă privirea, invitandu-ne la un dans al simțurilor. Plimbarea prin această galerie a tul-ului e ca o poveste cu o pădure fermecată. Iar el e Vrajitorul cu Fierul de Călcat.
hans of timearticle-2620585-1D95B9D900000578-607_638x423
”Hands of Time”
iron
02_news_tulleelephant
article-2620585-1D95B93400000578-786_634x819]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult