Take a fresh look at your lifestyle.

Care este considerată cea mai frumoasă floare din lume? Nu te-ai fi așteptat tocmai la ea

124

La ora actuală, centralizate, există mai mult de 200.000 de specii de flori răspândite în fiecare colț al mapamondului. Ele impresionează printr-un colorit aparte, se diferențiază prin forma petalelor, un parfum îmbietor și o serie mai mult sau mai puțin stufoasă de caracteristici unice.

Trecând peste toate detaliile care fac o floare deosebită, de-a lungul anilor, au fost create numeroase clasamente pentru stabilirea titlului de cea mai frumoasă dintre toate. În final, consensul pe marginea acestui subiect a gravitat în jurul florii pasiunii sau Passion Flower. Reprezentată în imaginea de mai sus, aceasta este originară din America de Sud. De acolo, a fost adusă în Europa de către misionarii spanioli. Denumirea neobișnuită provine de la asocierea structurii deosebite a inflorescenței cu patimile lui Hristos.

Ca formă de dezvoltare, floarea pasiunii are abilitatea de a se cățăra pe un spalier. Se susține pe aceasta cu ajutorul cârceilor și tolerează ușor aproape orice tip de sol. Condiția primordială este ca terenul gazdă să fie bine drenat. Corola exterioară este formată din petale alb-gri, iar aceasta este dublată de o coroană de filamente subțiri, multicolore. Există și un fruct intitulat fructul pasiunii care se poate consuma.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult