Take a fresh look at your lifestyle.

Cățelușa care călătorește singură cu autobuzul spre parc și apoi acasă

183

O cățelușă pe nume Eclipse călatorește zilnic cu autobuzul la locul ei preferat , cel pentru joacă. Ea parcurge singură acest traseu pentru a putea să se joace alături de prietenii ei. Eclipse este o cățelușă de culoare neagră , o combinație între metiș de labrador cu mastiff.

Eclipse pleacă în fiecare zi din casa ei din Seattle și ia autobuzul pentru  a ajunge la parcul pentru căţei , unde aleargă aproximativ două ore. Este o cățelușă independentă care nu are nevoie de nimeni. Când ea termină de alergat , se îndreaptă spre stația de autobuz pentru a se întoarce acasă. Pentru a putea calători cu autobuzul Eclipse are un bilet atașat de zgardă.

În drum spre joacă

Toată povestea a început atunci când Jeff, stăpânul lui Eclipse, a dus-o într-o zi în parc şi a durat prea mult să îşi termine ţigara când a ajuns autobuzul în staţie. Nedorind să mai întârzie plimbarea, metişul de labrador şi mastiff l-a lăsat pe Jeff în urma şi a sărit în autobuz. A mers câteva staţii şi a coborât atunci când autobuzul a ajuns la parc. Acum stăpânul ei Jeff are încredere în ea că poate merge singură la parcul pentru câini , deoarece ea cunoaște foarte bine drumul și mereu se întoarce acasă după două ore.

„Toţi şoferii de autobuz o cunosc şi îi face să zâmbească. Mulţi pasageri care folosesc frecvent acea rută se bucură să o vadă zilnic şi deseori se aşează lângă ea”, a scris ea, potrivit Mediafax. Eclipse are până şi aprobarea poliţiei, atâta timp cât şoferii de autobuz sunt de acord cu această înţelegere.

Cățelușa are si propria sa pagină de facebook care se numește ” Eclipse, cățelușa din Seattle care se plimbă cu autobuzul ”  şi are aproximativ 50.000 de fani care distribuie fotografiile şi poveştile despre ea. Mai multe persoane au avut niște reacții înduioșătoare… „Ce fetiţă deşteaptă! O iubesc!!”. Altcineva a comentat: „Câinii sunt mai deştepţi şi mai buni ca mulţi oameni.” O altă persoană a adăugat: „M-a făcut să zâmbesc. Cuvintele nu pot descrie ce mult iubesc asta.”

Sursa, foto: boredpanda, Sunday Post


Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult