Ce spune culoarea părului despre noi

Publicat în categoria Comunitate

1.281 vizualizari

Așa cum psihologic gesturile noastre spun multe despre noi, la fel este și cu îmbrăcămintea sau trăsăturile fizice. Un alt mod de a ne înțelege mai ușor, este sa înțelegem de ce avem întreprinderi spre unele lucruri mai mult decât spre altele. Unul dintre indiciile care ne vorbesc despre propria persoană, este și culoarea părului pe care și-o aleg femeile.

Iată câteva caracteristici ale fiecărei culori alese de noi:

Părul blond este culoarea aleasă de femeile mai visătoare, sensibile și niște soții devotate. Acestea sunt iubitoare de alb și tind să asorteze această nonculoare cu orice ținută. Albul simbolizând puritatea, pacea și lumina.

Sunt foarte drăgăstoase cu copiii și soții, tinzând să fie niște mame și educatoare excelente. Deși au nevoie să fie protejate de muncile grele tinzând să fie mai sensibile.

Femeile cu tenul mai închis care preferă această culoare, tind să fie mai puternice în cadrul muncii.

Deși se mai spune că persoanele cu parul blond aleg această culoare și pentru că tind să fie mai reci, precum se consideră că sunt nordicii.

cum-sa-obtii-nu-blond-auriu

Părul brunet este specific persoanelor puternice, sobre, cu putere de muncă, unde tind să exceleze. Sunt pasionale în pat, dragoste și viață. Sunt devotate cu un puternic simț al disciplinei, competente și ambițioase.

Acestea tind să prefere croiala mai sobră, culorile negru și roșu și sunt asociate cu latinele considerându-se că au ”sângele mai cald”. Tind să fie sănătoase, de succes, și soții ideale persoanelor mai timide. Cele cu ten mai închis la culoare sunt persoane mai dure, însă devotate familiei și de încredere.

54189ae93a26c3d7abe858350fa0f4f5

Părul șaten este specific femeilor care combină perfect maturitatea cu copilăria. Acestea sunt dinamice, harnice, curioase și tind să se descurce foarte bine pe toate domeniile, iubind disciplina, corectitudinea și dreptatea.

Preferă soții cultivați și loiali, acestea fiind soțiile perfecte având cea mai bună colaboarare cu aceștia. Sunt recunoscute pentru blândețea și tandrețea lor, iar în domeniul modei preferă culorile vii.

Cele cu ochii închiși la culoare se descurcă extrem de bine în orice domeniu intelectual pe când cele care sunt minione, sunt extrem de bune dansatoare.

113-regenerarea-parului-si-reimprospatarea-culorii-prin-masti-naturale7

Părul roșcat este preferat  de femeile care sunt foarte temperamentale, iuți la mânie și foarte încrezatoare în forțele proprii. Sunt foarte ambițioase și reușesc tot ce își propun în toate domeniile de activitate. Ele au reputația unor firi corecte dar și pasionale. Sinceritatea de care dau întotdeauna dovadă nu cunoaște limite, fiind uneori greu de suportat pentru ceilalți. În modă adoptă nuanțele de albastru, verde și negru. Iubesc caii, câinii și mașinile.

Roșcatele cu tenul deschis sunt extrem de pasionale și raționale, iar cele cu tenul auriu sunt foarte inteligente. Cele cu figura ovala pot deveni foarte bune actrițe, în timp ce roșcatele cu figura pătrată sunt foarte bune sportive.

Barbații ideali pentru ele sunt bruneții activi și pragmatici, adică cei pe care îi pot admira.

t5td-72fqmk

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: zodii.net

Sursa Foto: beauty hait.T, pinterest, frumusELE.ro, www.krasotulya.ru

Din aceeasi categorie:

  • Portret robot - homosexualul de langa tine
  • 5 femei celebre fara de care lumea nu ar mai fi la fel
  • De ce m-am saturat de Sfantul Valentin