Take a fresh look at your lifestyle.

Ce spune culoarea părului despre noi

46

Părul blond este culoarea aleasă de femeile mai visătoare, sensibile și niște soții devotate. Acestea sunt iubitoare de alb și tind să asorteze această nonculoare cu orice ținută. Albul simbolizând puritatea, pacea și lumina.
Sunt foarte drăgăstoase cu copiii și soții, tinzând să fie niște mame și educatoare excelente. Deși au nevoie să fie protejate de muncile grele tinzând să fie mai sensibile.
Femeile cu tenul mai închis care preferă această culoare, tind să fie mai puternice în cadrul muncii.
Deși se mai spune că persoanele cu parul blond aleg această culoare și pentru că tind să fie mai reci, precum se consideră că sunt nordicii.
cum-sa-obtii-nu-blond-auriu
Părul brunet este specific persoanelor puternice, sobre, cu putere de muncă, unde tind să exceleze. Sunt pasionale în pat, dragoste și viață. Sunt devotate cu un puternic simț al disciplinei, competente și ambițioase.
Acestea tind să prefere croiala mai sobră, culorile negru și roșu și sunt asociate cu latinele considerându-se că au ”sângele mai cald”. Tind să fie sănătoase, de succes, și soții ideale persoanelor mai timide. Cele cu ten mai închis la culoare sunt persoane mai dure, însă devotate familiei și de încredere.
54189ae93a26c3d7abe858350fa0f4f5
Părul șaten este specific femeilor care combină perfect maturitatea cu copilăria. Acestea sunt dinamice, harnice, curioase și tind să se descurce foarte bine pe toate domeniile, iubind disciplina, corectitudinea și dreptatea.
Preferă soții cultivați și loiali, acestea fiind soțiile perfecte având cea mai bună colaboarare cu aceștia. Sunt recunoscute pentru blândețea și tandrețea lor, iar în domeniul modei preferă culorile vii.
Cele cu ochii închiși la culoare se descurcă extrem de bine în orice domeniu intelectual pe când cele care sunt minione, sunt extrem de bune dansatoare.
113-regenerarea-parului-si-reimprospatarea-culorii-prin-masti-naturale7
Părul roșcat este preferat  de femeile care sunt foarte temperamentale, iuți la mânie și foarte încrezatoare în forțele proprii. Sunt foarte ambițioase și reușesc tot ce își propun în toate domeniile de activitate. Ele au reputația unor firi corecte dar și pasionale. Sinceritatea de care dau întotdeauna dovadă nu cunoaște limite, fiind uneori greu de suportat pentru ceilalți. În modă adoptă nuanțele de albastru, verde și negru. Iubesc caii, câinii și mașinile.
Roșcatele cu tenul deschis sunt extrem de pasionale și raționale, iar cele cu tenul auriu sunt foarte inteligente. Cele cu figura ovala pot deveni foarte bune actrițe, în timp ce roșcatele cu figura pătrată sunt foarte bune sportive.
Barbații ideali pentru ele sunt bruneții activi și pragmatici, adică cei pe care îi pot admira.
t5td-72fqmk
 
 
 
 
 
 
 
 
Sursa: zodii.net
Sursa Foto: beauty hait.T, pinterest, frumusELE.ro, www.krasotulya.ru]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult