Take a fresh look at your lifestyle.

De ce să ținem o pisică II

64.185

”Teme-te de oamenii care nu iubesc pisicile”
Pentru că în articolul trecut despre pisici, am vorbit mai mult despre cât de benefică este prezența pisicilor în căminul nostru mai ales din punct de vedere fiziologic în tratarea bolilor, de data aceasta voi vorbi mai mult despre importanța lor în viețile noastre, din nevăzut, adică din punct de vedere astral.
Pisicile se plimbă pe lângă picioarele noastre pentru că vor să ne protejeze. Sunt niste doctori iscusiti, care dacă sunt alungați, odată cu ei este alungată și energia benefică și protectoare a acestora. Pisicile îți vor binele și își fac treaba cu toată dragostea. Acceptă-le ajutorul. Atunci când o persoană critică personalitatea propriului animăluț, își critică propria personalitate.
Micile feline sunt foarte utile în curățarea caselor care au fost locuite înainte sau locurile în care s-au petrecut lucruri rele, de energiile negative rămase. Rușii au un ritual conform căruia atunci când se mută într-o casă nouă lasă pisica să intre prima. Pentru a o purifica dacă a fost locuită sau să o încarce cu energie pozitivă dacă nu a fost locuită.
”În Antichitate pisicile erau venerate ca și zeii și nu au uitat niciodată acest lucru.”  În Egipt, pisicile erau venerate și considerate protectori ai templelor. Se pare că aura acestui animal este atât de puternică încât poate curăța întreaga încăpere, îndepărtând orice energie negativă și sperie spiritele, motiv pentru care spiritiștii țin pisicile la distanță atunci când vor încerca să comunice cu spiritele.
Atunci când mica ta felină se uită într-un punct fix, se pare că vede o anumită entitate care deranjează mediul  energetic creat de aceasta. Ea o va urmări, să îi observe intențiile, încercând să o scoată afară din casă prin diverse metode, dacă prezența nu este pozitivă. Dacă metodele nu îi vor ieși, va încerca să prindă entitatea în aria sa energetică, pentru a o scoate din casă. În unele tradiții apar spiritele rele zburând pe pisici.
Acestea preferă locurile cu energie puternică cum ar fi zonele geopatogene. Se spune că acestea dețin energie cosmică, încărcând energetic casa pozitiv, protejând întregul cămin și atrăgând bunăstare. Dacă pisicii tale nu îi plac prietenii tăi, ar trebui să iei în considerare ideea de a-ți schimba prietenii, nu pisica.
Se mai spune că abilitățiile bioenergetice ale acestora diferă și pot fi recunoscute la pisici în funcție de culoarea pe care o are blănița lor, asemănător modului psihologic de a descrie o persoană în funcție de modul în care arată.
De asemenea torsul lor de 25-50 Hz, este bine cunoscut pentru abilitatea de a trata diverse boli, pentru a transforma energia negativă în energie pozitivă. Pisicile se apropie de noi cand suntem stresați sau depistează o problemă în aura noastră. Se așează pe locul în care avem problema fizică și rămân acolo vindecând zona. Când acestea s-au încărcat suficient, vor pleca singure. Nu țineți pisica cu forța pentru că atunci când vor fi gata pentru următoarea ședință, vor reveni. Pisicile sunt recunoscute ca fiind buni doctori, multe boli fizice și psihice fiind tratate prin felinoterapie.
 
 
 
 
 
 
 
Sursa: caplimpede.ro
Sursa Foto: www.lumeanimalelor.ro]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult