Take a fresh look at your lifestyle.

Dendroterapia sau îmbrăţişatul copacilor

2.251

mesteacănul este cel mai activ între 4:00-8:00 şi are un efect de absorbţie a stresului şi a stărilor de şoc. Salcia este activă între orele 17:00-20:00 şi ne poate ajuta să înlăturăm stările de furie,oboseală, durerile de cap şi ne readuce armonia interioară. Pinul şi restul coniferelor preiau depresia şi înlătură stresul psihico-emoţional fiind activi pe toată durata zilei. Teiul este activ între 1:00-5:00 şi este recomandat pentru energia sa dătătoare de calm şi pace. Stejarul este cel mai activ între orele 21:00-3:00 şi are proprietăţi tonice, care oferă energie.
Dendroterapeuţii spun că pentru a realiza corect transferul de energie dintre copac şi propriul corp, avem nevoie de 10-30 de minute petrecute de preferat într-o pădure (cantitatea de praf este mai mică în păduri decât la periferia oraşelor), deşi orice copac este potrivit. Găseşte un copac care se potriveşte stării tale de spirit şi îmbrăţişează-l inspirând şi expirând adânc. Îl poţi îmbrăţişa oricum doreşti, în picioare sau şezând.
Este minunat cum aceşti înţelepţi ai naturii, stau nemişcaţi aşteptând ca noi oamenii, să ne apropiem pentru a le primi în dar ajutorul.
 ]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult