Take a fresh look at your lifestyle.

Dormitul până târziu este al celor deștepți

16

Cine nu se scoală de dimineață, se scoală la prânz.
Deși din copilărie ni se spune de importanța trezitului de dimineață, se pare că somnul până târziu este al celor deștepți.
Conform Elite Daily, deși persoanele care se trezesc devreme sunt mult mai productive, se pare că și cele ce își petrec mai mult timp în pat, nu prea sunt în dezavantaj. Deși exista vorba că ”cine se scoală de dimineață departe ajunge”, persoanele care nu”se scoală de dimineață”, sunt mai organizate, fac față mult mai bine stresului, sunt odihnite, cu o stare pozitivă și au o memorie care le ajută mult mai bine pe termen lung spre deosebire de cei ce dorm mai puțin.
De asemenea, aceștia ce se odihnesc mai mult au capacitatea de a găsi cu ușurință soluții la probleme, fiind mult mai originali, progresivi și cu tendința de a evolua în permanență. Starea în care își începi ziua determină energia în care vei funcționa până îți vei permite să respiri și să o schimbi. Să îți începi ziua obosit, pe fugă și stresat nu este cea mai bună metodă pentru tine. Să nu uităm că fiecare zi determină calitatea trăirii vieții noastre. Deci cine a spus că tot ce îți face plăcere, îți face rău, s-a înșelat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sursa: realitatea.net
Sursa Foto: www.timesnewroman.ro]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult