Take a fresh look at your lifestyle.

Fără dureri menstruale- tampoanele cu cannabis.

23


Marijuana a devenit foarte recunoscută ca un medicament eficient de către publicul comun, dar și de către medicii profesioniști. Este cunoscută ca fiind capabilă să trateze o serie de probleme medicale, de la glaucom la insomnie.
Marijuana este foarte cunoscută pentru efectul împotriva durerilor, incluzând durerile cauzate de chimioterapie, boli inflamatorii și a leziunilor. Mulțumită unei noi invenții dezvoltată de Foria, o companie focusată pe fabricarea produselor din cannabis, proprietățile plantei împotriva durerilor pot însemna sfărșitul crampelor menstruale. Să sărbătorim, fetelor!
Vaginal-Cannabis-Suppositories-The-Next-Big-Thing-In-Menstrual-Cramp-Relief
Tampoane cu cannabis
Produsele numite Foria Relief, nu sunt chiar tampoane ci mai degrabă supozitoare care sunt înserate într-o manieră asemănătoare.Pot fi folosite în același timp cu tamponul pentru a maximiza efectul confortabil.
Supozitoarele sunt făcute din doar 3 ingrediente naturale: unt organic de cacao, ulei de THC și izolator CBD. În conformitate cu Foria, combinația dintre uleiul de THC și izolatorul CBD este realizat pentru o activare sigură a receptorilor cannabinoizi în regiunea pelvică când este introdus în corp. Cannabinoizi aflați în supozitoare încurajează nervii din uter, colul uterin și ovare să blocheze durerea. Deasemenea relaxează țesutul muscular neted pentru a contiuna creșterea confortului din timplul menstruației.
Folosire
Floria Relief este prevăzut să calmeze durerea aproape de zona unde a fost înserat. Asta înseamnă că poate fi înserat intravaginal, dar unii consumatori au declarat beneficii și din inserarea intrarectal, locurii care sunt de obicei afectate de menstruație.
Se poate întămpla să experminetați o scurgere căteva minute după inserție până cănd untul de cacao se va topi. Deasemenea, au fost femeii care au declarat o ușurare și dispariția dureri după doar 15-30 de minute de la înserare.
Atunci când nu este folosit, supozitoarele trebuiesc depozitate într-un loc rece, uscat ca și frigiderul.
tampoane-683x1024
Sursă text http://theheartysoul.com/cannabis-tampons/?t=SS
Sursă imagine https://netzfrauen.org/2016/07/26/45669/]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult