Take a fresh look at your lifestyle.

Fii precum apa!

6

„Apa ne da viata asa cum spiritul ne aduce la viata. Toata creatia are apa in ea – chiar si pietrele. Cand incepem sa rezonam cu apa, devenim parte din intrega creatie. Nici o forma de viata nu poate exista fara apa asa cum nici o forma de viata nu poate exista fara spirit.” Dr. Cousens  (medic homeopat si practician de medicina holistica)
 
Apa este felul in care natura ne invata despre libertate. Una dintre calitati este ca poate curge oriunde. Apa, precum constiinta, patrunde oriunde, gaseste o cale de acces. Aceasta este calea libertatii. Se mai numeste si hitpashtut (abilitatea de miscare in orice directie) in traditia Cabala (o cale spirituala straveche de cautare si acceptare a Divinului). O alta calitate a apei este ca aceasta este multidimensionala.
Apa rezoneaza cu universurile multidimensionale. Studiile despre apa dateaza de multa vreme. Intr-un experiment pe care Dr. Cousens l-a desfasurat impreuna cu Marcel Vogel (care a dezvoltat un mod de a masura frecventa apei), participantii la proiect proiectau ganduri catre apa, cum ar fi dragostea, care schimbau substantial frecventa apei. Acest lucru arata ca apa are abilitatea de a atinge niveluri multidimensionale, o alta calitate pe care o regasim in starea de eliberare.
Aceasta reprezinta capacitatea de a merge intre Bli’ Mah (nimicul) si Mah (ceva-ul, planul fizic). Intreaga idee este sa te poti mentine in ambele planuri in acelasi timp. Apa are aceasta calitate. Are abilitatea de a rezona cu toate aceste dimensiuni. Aceasta este si o calitate umana – o calitate eliberanta. Insa, prin modul in care traim , in contextul in care traim, tindem sa ne reprimam aceasta calitate (de a fi multidimensionali). Asa ca trebuie sa ne intrebam, cum extindem aceasta abilitate – aceasta calitate a apei pe care avem menirea sa o manifestam?
O alta calitate pe care o are apa este ca se poate plia pe frecventa locatiei sale. Copiaza frecventa si o reda. Studii efectuate in Japonia arata ca apa se cristalizeaza in functie de frecventa predominanta a locului in care a fost. Daca a fost in oras ar oglindi o imagine diferita decat daca ar fi fost in munti, de exemplu. Dupa cum ne jucam rolul in lume (spiritual vorbind) la fel putem sa reflectam si diferitele frecvente care au loc.
Apa ne da viata asa cum spiritul ne aduce la viata. Toata creatia are apa in ea – chiar si pietrele. Cand incepem sa rezonam cu apa, aceasta devine o parte din intrega creatie. Nicio forma de viata nu poate exista fara apa asa cum nicio forma de viata nu poate exista fara spirit. Apa este o parte esentiala din hrana noastra ca fiinte fizice asa cum spiritul este o parte esentiala din hrana noastra ca fiinte spirituale. Nu putem trai fara ea. Abilitatea noastra de a o asimila este foarte, foarte importanta.
Ceea ce distinge Lumina de Intuneric este ca ocultul intunecat si-a pierdut puterea de a genera forta creatoare (nefesh, prana, sau chi) pentru sine; de aceea trebuie sa fure de la altii. Acest lucru altereaza intreaga relatie cu oricine din jurul sau. Pentru a avea suficient nefesh atunci cel ce apartine intunericului trebuie sa subjuge populatiile din imprejurimi. Insa oamenii Luminii stiu cum sa acceseze (nu si-au pierdut abilitatea de a accesa) forta creatoare (nefesh, chi, sau prana) din interior primita de la Creator.
Apa are si ea capacitatea de a a genera forta creatoare. Apa (la o distanta de 3 metri de un izvor natural) este forte bogata in nefesh, chi, sau prana. In cartea sa, Hrana Spirituala, Gabriel Cousens explica felul in care putem energiza apa astfel incat apa pe care o bem sa fie plina de energie, ca sa ne aduca energie in corp (prin comunicarea dintre multidimensiunile apei cu multidimensiunile noastre). Astfel, apa devine un alt mod de a dialoga cu constiinta cosmica (sau oceanul constientului). Este, cu adevarat, un ocean al constientului. Cand intelegem ca suntem 70% apa suntem si noi un ocean al constientului. Cand intelegem ca suntem in primul rand apa, si ca efectiv continem toate acele calitati ale constientului, daca ar fi sa respectam si sa traim in perfecta armonie cu apa (care, nu uita, reflecta frecventele din noi insine) putem absorbi si ridica apa la o frecventa mai inalta si putem rezona si ridica nivelul intregii ape de pe planeta.
Cand gandim in acest fel, nu ne mai consideram simpli servitori ai planetei. Vom fi insasi planeta vie (care este si ea tot 70% apa). Sangele nostru este sangele planetei, care rezoneaza cu ea; si este starea noastra naturala sa ne dorim sa purificam apa asa cum ne dorim sa avem grija si sa purificam apa din corpul nostru. Pentru ca este totuna cu noi. Si pe masura ce dezvoltam o relatie adecvata cu apa ca sangele pamantului care rezoneaza cu sangele din corpul nostru, atingem o stare esentiala de unitate. Atunci vom trai in mod natural intr-un fel care va minimaliza poluarea apei si va imbunatati energia de pe planeta. Cand punem toate aceste lucruri cap la cap, intelegem ca, da, suntem una cu planeta vie si, ca da, apa din noi reflecta intelepciunea cosmica si cat de important este sa hranim acea apa la cel mai inalt potential din noi insine.
Fie ca toti sa fim binecuvantati cu capacitatea de a crea cea mai inalta frecventa a apei din noi insine si sa ne elevam, astfel, starea de constienta.
 
Sursa: treeoflifecenterus.com]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult