Take a fresh look at your lifestyle.

Frederik cel Mare, cel mai frumos cal din lume

2.075

Cel mai frumos cal frizian din lume, împarte numele cu împăratul care a domnit în Prusia, în perioada 1740-1786. Animalul are o structură musculară impresionantă care este încoronată de o coamă neagră incredibilă.
Armăsarul deținut de Pinnacle Friesians, care are o herghelie în munții Ozark, din Statele Unite ale Americii, are o pagină de Facebook, unde este admirat de 54 de mii de urmăritori. Datorită popularității sale, s-a creat chiar și o galerie de artă online, unde poate fi vizualizat.

 
 
Vaughn, un pui frizian de doar 9 luni, împarte același trăsături cu tatăl său. Pentru montă cu Frederik cel Mare, trebuie achitată o sumă de 7500 de dolari, pe când împerecherea cu cel mai rapid cal de curse din lume costă peste 250 000 de dolari.
Un videoclip este viral cu Frederik galopând cu coama în vânt.

Fanii lui Frederik și-au putut exprima aprecierea atât pe pagina acestuia de Facebook, cât și pe blogul dedicat acestuia.

 
 
 
 
 
 
 
Sursa: Descopera.ro
Sursa Foto: Noutati TehnologieZiarul de Iasi, calatorul.ro
 
 ]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult