Take a fresh look at your lifestyle.

La 62 de ani a stat în poziția ”scândură” opt ore! – record mondial

148

George Hood din Naperville, Illinois, a doborât recordul mondial Guinness. Bărbatul de 62 de ani a stat în poziția de scândură opt ore. El a rezistat în acea poziție mai exact 8 ore, 15 minute și 15 secunde.

Înainte de a atinge această performanță , acesta s-a antrenat 7 ore pe zi, în ultimele luni. A făcut aproximativ 1500 de abdomene în fiecare zi. Hood a fost un ofițer de ordine care a preluat postul de antrenor personal după pensionare. În 2011, el a stabilit un  record mondial pentru aceeași categorie ținând poziția de scândură timp de o oră și douăzeci de minute. Cu toate acestea, în 2016 a pierdut recordul. Potrivit acestuia, copiii săi l-au inspirat încă o dată să-și recâștige recordul. El a adăugat că această performanță a fost parțial dedicată celor 3 fii ai săi. Hood a câștigat recordul învingând recordul anterior cu paisprezece minute.

Hood a spus că dorește să-i facă pe oamenii să fie mai atenți în legătură cu sănătatea mintală. El a făcut noul record la 15 februarie , la gym- 515 fitness, care tratează boli psihice prin exerciții . Hood a spus că, deși nu este plătit pentru asta, el poate ajuta la creșterea gradului de conștientizare. El a observat că mulți dintre colegii săi nu au o situație foarte bună și că a vrut să îi ajute. Când a fost întrebat cum a reușit să facă scândura timp de opt ore, el a spus că s-a imaginat ca fiind un copac. El a spus că toată energia lui provine din pământ, la fel cum un copac este ferm împământat, la fel a fost el. 

Fondatorul gimnasticii de fitness- Niki Perry a fost alături de Hood pentru majoritatea timpului. De asemenea, ea îl pregătise mental pe parcursul întregului proces de pregătire. Ea a spus că accentul ei a fost pus pe duritatea mentală . Hood a făcut șaptezeci și cinci de push-up-uri pentru a sărbători noul record mondial stabilit de el . Acum se concentrează pe recordul mondial pentru numărul maxim de push-up-uri într-o oră. Recordul actual pentru acest lucru este de 2.806 push-up-uri.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult