Take a fresh look at your lifestyle.

Lupii de mare – trăiesc în ocean și înoată kilometri pentru pradă

86

Deși sunt descoperite în fiecare an aproximativ un milion de specii noi, este probabil ca alte milioane să rămână nedescoperite. În cercul vieții creat de Mama Natură, fiecare a găsit locul perfect pentru a evolua și a prospera și a contribui la bunăstarea întregului univers – rezultând o diversitate de specii.

Din păcate, evoluția Homo sapiens a fost prea reușită, ceea ce a dus la stingerea continuă a multor specii și a pus multe în pericol prin ​​distrugerea habitatului lor natural, pescuitul, vânătoarea și poluarea. De asemenea, sunt amenințați lupii de mare rareori văzuți și puțin cunoscuți, care trăiesc izolat într-o zonă de 21 de milioane de acri, văzuți ca un „bastion al biodiversității” de-a lungul coastei Pacificului din Columbia Britanică. Lupii de mare diferă de alți lupi , eu au nevoie de habitate diverse pentru a trăi și vâna, acestea sunt tundra, pădurile, pajiștile, și deșerturile.

Pentru a înțelege științific „cel mai nou mamifer marin din Canada” și a conștientiza fragilitatea existenței lupilor de mare, Chris Darimont de la Fundația de conservare Raincoast a dezvoltat Proiectul Rainforest Wolf. Ian McAllister, fotograf premiat și director executiv al pacificwild.org și biologul canadian Paul Paquet au început să studieze lupii de mare la începutul anilor 2000 și au furnizat fapte semnificative despre aceste animale uimitoare în ultimii douăzeci de ani.

Lupii de mare sunt înotători de maraton, adesea traversând kilometri în ocean, între insule în timp ce vânează. Dieta lor constă în cea mai mare parte în somon, dar, de asemenea, vânează foci și vidre de râu și sărbătoresc cu scoici, hering și carcase de balene.

„Nu există niciun dubiu că acești lupi au trăit odată și pe coasta statului Washington. Oamenii i-au distrus . Ei locuiesc în continuare pe insule din sud-estul Alaskai, dar acolo sunt persecutați puternic ”, a spus Paquet.

Pentru a surprinde pe deplin aceste animale minunate în habitatul lor natural, McAllister a înotat către lupi, în timp ce înotau în direcția lui, ajungându-se suficient de aproape încât să-i audă urlând . El a făcut mai multe fotografii înainte de a reveni în apă mai adâncă. Fotografiile extraordinare realizate de el fac parte dintr-o serie din cartea The Wolves Sea, Living Wild in the Great Bear Rainforest, a autorilor Ian McAllister și Nicholas Read. Cartea scoate în evidență semnificația salvării Marii Păduri , căminul mai multor creaturi unice.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult