Take a fresh look at your lifestyle.

Mierea, alimentul vieții

712

Lipsa de calciu și de magneziu –aceasta ajută, deoarece conține câte puțin din aceste minerale. În schimb, înlocuirea zahărului cu miere împiedica apariția carențelor în aceste substanțe, deoarece mierea nu consumă și nu perturbă asimilația acestor două minerale esențiale.
Diabetul – studii recente, făcute în mai multe țări ale lumii, arată ca înlocuirea totală a zahărului în alimentație cu miere duce la o scădere cu 60-70% a ratei apariției diabetului. Mierea ajută la prevenirea diabetului juvenil.
Caria dentară – are drept cauză nu doar bacteriile fixate la nivelul smalțului dinților, ci și anumite tulburări metabolice produse, conform mai multor studii. În prezent, caria dentară este cea mai raspandită boală din lume, 98% din populația planetei suferind de ea. Daca vreți sa frânați fenomenul apariției acestei probleme, înlocuiți complet zahărul cu mierea de albine.
Constipația – se previne foarte eficient prin consumul zilnic de miere. Doza care se ia în fiecare zi este de două lingurițe de miere, pe cât posibil lichidă și proaspătă.
 
Osteoporoza – apare atunci când în organism nu mai sunt sintetizați suficienți hormoni estrogeni, hormoni care au un rol crucial în fixarea calciului în oase. Toate tipurile de miere conțin în cantități mici laptișor de matca, cea mai bogată substanță naturală în acest tip de hormoni. Așadar, consumul zilnic de miere furnizează sistematic organismului acest ajutor hormonal, ajutând la prevenirea acestei boli.
Menopauza prematură – nu poate aparea la femeile care consumă zilnic miere, legume și fructe crude. Aceste alimente sunt un puternic reîntineritor, stimulând în mod armonios activitatea ovarelor și întârziind apariția menopauzei, cu până la zece ani.
Tulburarile de creștere și de dezvoltare la copii – pot fi extrem de eficient prevenite prin consumul sistematic de miere de albine și de polen de albine. Ambele produse stimulează în mod armonios procesele de creștere și de dezvoltare, atât la nivel fizic, cât și psihic sau mental.
 
 
 
 
 
 
Sursa: Formula-as.ro
Sursa Foto: www.secretele-bucatariei.ro]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult