Take a fresh look at your lifestyle.

Mork – câinele Yoda

199

Majoritatea oamenilor adoră animalele drăguțe. Este o lege nescrisă pe internet, pe care nimeni nu o pune la întrebare . Animalele , mai ales cățelușii și pisiciile au foarte mare succes pe internet . Mulți oameni sunt, de asemenea, mari fani ai francizei Star Wars. Chiar și cei care nu au văzut niciodată filmele sunt la curent cu un meme care este peste tot de anul trecut. Baby Yoda !


Ce se întâmplă dacă v-am spune că am găsit pe cineva care poate avea ambele înfățișări. Combină un cățeluș drăguț și Star Wars … și primești un Mork! Iată un câine pe care oamenii îl compara cu Baby Yoda. Și cu siguranță putem vedea asemănarea. Mork este atât de popular încât el are deja 118K de urmăritori pe Instagram, dar povestea lui este și mai uimitoare!

Baby Yoda

Mork a fost salvat din comerțul cu carne din China de o organizație numită Harbin SHS. A fost atât de slab, încât a trebuit să fie internat imediat și aproape a murit . Din fericire a rezistat , iar când era suficient de sănătos, Mork a fost adus în SUA de Road Dogs & Rescue – și adoptat de Nikki Carvey. „Mork este un supraviețuitor”, a spus ea. El a fost salvat, împreună cu o grămadă de alți câini, dintr-un camion cu carne din China, de Harbin SHS. Din păcate, unii oameni încă cred că este misto să mănânce câini acolo, iar mulți câini sunt vânduți în comerțul cu carne ”.

Carvey a lăudat femeile care conduc Harbin SHS pentru miile de vieți pe care le salvează. Se concentrează pe obținerea câinilor sănătoși, apoi se asociază cu diverse salvări pentru a le obține case în SUA. Road Dogs este unul dintre acele salvări. „Până acum am găsit case iubitoare pentru peste 50 de câini. Inclusiv Mork! De îndată ce am făcut fotografia lui, am știut că era menit să vină la mine. „


Totuși, a fost un proces lung și dur pentru Mork de când a fost salvat pentru prima dată în octombrie anul trecut. Suferă de tulburare iritabilă a intestinului (IBD) și era foarte subponderal când a sosit din China – cântărind doar 12,4 kg. De asemenea, el are o serie de probleme congenitale din cauza reproducerii proaste – de exemplu, inima, respirația, malformația maxilarului. Dar Carvey e optimistă .


Am întrebat-o pe stăpâna lui Mork despre viața și personalitatea lui. „Este dulce și prietenos, dar încă învață despre dragoste. Lucrul lui preferat este să stea la soare. ‘ Potrivit lui Carvey, reacția publicului la Mork a fost incredibilă. „Întreaga comparație cu Baby Yoda este distractivă, iar el aduce o mulțime de bucurii. Simt că povestea lui atinge inimile oamenilor și am avut câteva mesaje frumoase de la persoane care se luptă, care spun că le face să zâmbească și le inspiră”.

Deci, ce urmează pentru Mork? Ei bine, mai întâi trebuie să fie pe deplin sănătos. După aceea, Carvey vrea să-l antreneze ca un câine de terapie pentru a vizita casele de îngrijire medicală și spitale, unde speră că poate aduce bucurie și să îi ajute pe oameni să se vindece. Ea a zâmbit și a făcut următoarea afirmație : ” Misiunea lui este să împărtășească iubirea și minunea! „

Sursa, foto: bored panda,morkskywalker

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult