Take a fresh look at your lifestyle.

O mangustă și o pisică au devenit cele mai bune prietene din prima zi și împreună au cucerit inimile oamenilor pe net

136

Mangustele (denumirea științifică Suricata suricatta), sunt animale sălbatice care trăiesc în mare parte în deșertul Kalahari sau Namibian și în alte regiuni din Africa. Se pare că ultimul loc pe care le-ați aștepta este undeva în nord, unde este iarnă și este frig, precum Rusia. Acesta este motivul pentru care această mangustă numită Surya este atât de specială; ea trăiește în casa iubitoare a Ekaterinei Kuraeva din Sankt Petersburg. Surya a fost adoptată în grădina zoologică din Moscova, iar Ekaterina nu voia ca lucrul minunat început să se termine ca „jucărie de birou”.
S-ar putea crede că nu există prea multe lucruri de făcut și că este destul de plictisitor pentru un animal social, cum ar fi mangusta, care trăiește de obicei în clanuri, mafii și bande. Dar Surya nu este singură. Ea are o pisică Chartreux zgomotoasă pe nume Nice, pentru a-i ține companie. Este o coincidență ironică faptul că, deși nu au legătură genetică cu pisicile, par atât de feline, încât au fost numite meerkat sau mierkat, care în olandeză și africană înseamnă, respectiv, pisica de lac și „pisica termită”.
Acest duo inedit-nonconformist, dar foarte plin de viață, a devenit ”best friends” adică cei mai buni prieteni acum 6 ani, când Nice avea deja 2 ani la vremea respectivă, iar Surya era doar o gagicoasă. Au dat ”clic” la prima întâlnire și sunt de nedespărțit de atunci, iar profilul lor de Instagram este un testament al acestei relații. Surya are o personalitate nevoiașă și afectuoasă, până la un punct în care devine gelos dacă Ekaterina acordă prea multă atenție pisicii; atunci el sare cu gheruțele ei pentru a o îndepărta pe Nice. Își petrec timpul împreună 24 ore din 7 zile în timp ce se înghesuie, se joacă, se culeg și se îmbrățișează reciproc tot timpul. În timp ce o fac, creează, probabil, cele mai adorabile fotografii și videoclipuri de pe internet.

Sursa foto: boredpanda, meerkat_suren

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult