Take a fresh look at your lifestyle.

O Po~Veste frumoasă virală: Fiul adoptat răsplătește cuplul sărac care l-a înfiat, dâruindu-le o viață de vis

70


Nanay și Tatay erau săraci și nu aveau prea multe. Dar a fost suficient pentru a schimba viața unui copil. Cuplul din Filipine a adoptat un băiețel și i-a dat tot ce au putut. Și deși viața lor nu a fost ușoară pe măsură ce creștea, Jayvee Lazaro Badile II a devenit un om de succes. În timp ce urca scara socială, Jayvee a promis că va oferi o viață mult mai bună celor două persoane care îl iubeau mai mult decât ei înșiși. Și s-a ținut de promisiune.
 Într-o postare pe Facebook care a devenit virală, Jayvee a împărtășit un colaj de fotografii cu părinții săi adoptivi. „Nanay este un vânzător, Tatay este un portar”, a scris el. „Acum că am șansa să le dau înapoi, mă voi asigura că își vor trăi visele mai bine decât ceea ce și-ar fi putut ei imagina vreodată.”
„Aveam 3 luni când Nanay și Tatay m-au adoptat”, spune Jayvee. „Viața în copilărie a fost foarte dificilă. A trebuit să lucrez ca student și eram fericiți dacă Nanay reușea să facă 2 mese pe zi. În plus, locuiam într-un apartament de 20 de metri pătrați ”.
„Am plătit casa în numerar și a fost construită într-un an. Are 7 dormitoare și nu am adus nimic din vechiul loc, cu excepția televizorului pe care l-am cumpărat pentru familia mea ca și cadou de Crăciun. ”

Și este perfect pentru familia fericită.

Sursa, foto: bored panda, Jayvee Lazaro Badile II

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult