Take a fresh look at your lifestyle.

O rusoaică salvează un samur de la moarte și decide să îl păstreze ca animal de companie

171

     Când Zhenya a găsit o poză cu un samur sălbatic online, ea s-a îndrăgostit instantaneu de el și a decis să afle mai multe despre el. Se pare că animalul are unul dintre cele mai scumpe tipuri de blană din lume. Sângeroasa industrie a blănurilor o consideră superioară celorlalte animale datorită texturii sale mătăsoase și a gamei de culori de la bej la negru.

     În Rusia, cererea de blană sănătoasă este în creștere, mai ales articolele pentru pat și lenjerie. Conform rapoartelor, există în jur de 70 de ferme din țară care cresc și omoară samurul sălbatic și alte animale pentru blana lor. Și acesta a fost destinul drăguțului animal pe care Zhenya l-a văzut pe internet; să moară și să devină marfa altcuiva.

     Hotărâtă să-și facă partea, Zhenya și-a propus să salveze sărmanul animal. „În cele din urmă, am aflat că există posibilitatea de a îl cumpăra dintr-o fermă de blană”, a mărturisit femeia. „Ar fi murit acolo, așa că am decis să salvez micuța.”

Un gest care înlocuiește mii de cuvinte ….

Sursa foto:  russian_sable

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult