Take a fresh look at your lifestyle.

O tânără mamă care are rămas însărcinată la 14 ani, a promis că va lucra non-stop pentru copilul ei, terminând astfel facultatea la 21 de ani

25

      Această tânără muncitoare harnică este dovada că nimeni nu stă în calea ta spre succes, în afară de tine. A rămas însărcinată la o vârstă foarte fragedă, a renunțat la educație și a fost hărțuită pentru că este o mamă adolescentă – dar Rachel a mers împotriva tuturor provocărilor, deoarece știa că există lucruri bune care o așteaptă acolo, trebuia doar să muncească pentru ele.

      Rachel Campey – o tânără de 21 de ani din Leeds, Marea Britanie – și-a câștigat recent diploma de consiliere în psihologie la Universitatea Leeds Trinity – cu fiica ei zâmbitoare de șase ani de lângă ea. Povestea ei inspirată a devenit virală, încurajând oamenii să nu renunțe la ei înșiși, oricât de greu ar părea calea pe care o parcurgi uneori.

       Rachel, care a rămas însărcinată la doar 14 ani, a împărtășit fotografii adorabile cu ea în momentul care a absolvit universitatea, cu fiica ei de șase ani de lângă ea. Ea a obținut o diplomă în psihologie și a declarat presei că a fost „copleșitor” să obțină succesul academic după ce a fost dat afară din școală la 15 ani. Ea a spus că a trebuit să părăsească școala la câteva luni după ce a rămas însărcinată la 14 ani, deoarece nu o mai puteau ține. După, a mers la diferite școli înainte de a se înscrie în cele din urmă în York College și de a merge la universitatea de acolo.

      Rachel a fost nominalizată la premiul de inspirație individuală, la premiile 2020 Yorkshire Choice și speră să continue educația sau să devină vorbitor public. Tânăra mamă este, de asemenea, un ambasador pentru MindMate, o organizație a Serviciului Național de Sănătate (NHS), care sprijină tinerii și profesioniștii.

Sursa foto: Rachel Campey

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult