Take a fresh look at your lifestyle.

Pisica fără stăpân cu urechi croșetate, găsește în sfârșit o casă pentru totdeauna

396

Nu sunt dese momentele în care ne oprim pentru o bătaie a inimii și să conștientizăm frumusețea lumii în care trăim. Până la urmă, de ce ar trebui – avem tendința să credem că știm deja cum arată cartierul nostru, casa noastră, câinele sau pisica noastră…de ce să te oprești când fiecare secundă este atât de prețioasă. Poate acesta este motivul pentru care animalele cu trăsături distincte (fie că ar fi cauzate de genetică sau de o serie de evenimente nefericite) ne atrag atenția atât de mult.

Ei bine, cel puțin această pisică este cu siguranță unul dintre acei pui care atrag atenția din acest motiv. Și-a pierdut urechile din motive medicale, dar, din fericire, a avut niște îngrijitori cu inimă mare, care au fost suficient de amabili pentru a-i dărui un nou set de urechi ca înlocuitor.
Doamna într-o haină de blană sau Lady pentru scurt timp, a fost într-o călătorie intensiv medicală de când a venit la Dane County Humane Society. A trebuit să-și scoată clapele urechii din cauza infecției cronice și a hematoamelor. În ciuda acestui fapt, salvatorii ei au spus că este posibil ca ea să audă chiar mai bine acum, deoarece infecțiile cronice au determinat blocarea urechilor externe la canalele urechii. În plus, ”look-ul” ei s-a îmbunătățit în continuare, deoarece Ash Collins din DCHS i-a croșetat o pereche de ”urechiușe” adorabile ca înlocuitor. Poate acesta este unul dintre motivele pentru care a fost adoptată a doua zi după ce salvatorii ei au postat poza ei pe Facebook!

Sursa, foto: boredpanda,

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult