Take a fresh look at your lifestyle.

Pisica obsedată de banane, o nouă specie pentru iubitorii de feline

237

Absolut, adorăm pisicile! Dar aproape în fiecare zi învățăm ceva nou și neașteptat despre prietenii noștri felini. Ca atare, acolo, undeva, se ascund moțați care iubesc bananele fără niciun motiv aparent!

Pisica Bean ADORĂ pur și simplu bananele! …îi place să le lingă atât de mult, încât proprietarul său nu a putut rezista să-i facă fotografii și să le încarce online. Proprietarul ei povestește în rândurile de față despre momentul în care a început obsesia lui pentru acest fruct, despre cum a salvat motanul când era doar un bebeluș cu mâncărime și ne-a povestit totul despre prietenii lui, frații Ninja și Raptor .

„El doar a vrut să adulmece o banană când avea aproximativ 9 luni și cam atât a fost pe moment… Bean nu primește niciodată mai mult de o banană și poate ”hali” de câteva ori pe lună sau chiar mai puțin ” povestește în continuare amuzată proprietara.

„Veterinarul lui știe despre asta, pentru că am fost cu el de mai multe ori anul acesta. Cu toate acestea, banana ar fi nesănătoasă pentru o pisică dacă este consumată în mod regulat. Așa că, cu siguranță, aceasta nu este o bază pentru dietă ”, a subliniat proprietarul lui Bean.
Oare ce alte lucruri îi plac lui Bean în afară de banane? Proprietarul său a spus că cealaltă gustare preferată este iaurtul („în cantități mici, de asemenea, bineînțeles”) și adoră, de asemenea, ouăle și brânza zdrobite. Dar asta nu este tot.

„El este, de asemenea, un iubitor de legume, varza de Bruxelles și salata verde. Este un ”băiat” bine rotunjit. Dieta lui reală este mâncarea umedă de două ori pe zi ”, spune iubitorul pisicii mâncătoare de banane.
„Îi place să mă urmărească prin casă. El este umbra mea. Când e zăpadă, el ADORĂ pur și simplu să iasă afară pentru un joc supravegheat. Bean așteaptă lângă ușă dacă îl întreb „vrei să fii o boabă de zăpadă?”, apoi de obicei îi voi cânta în ton cu „îți dorești să construiești un om de zăpadă” de Frozen. ”(vestitul personaj din desenele animate, n.n.)


„Îmi place să îl fotografiez și el are o personalitate atât de mare, încât m-am gândit că alți oameni se vor bucura de el cu mine” – explicând astfel proprietarul motivul pentru care a început să-și încarce online fotografiile pisicii. De asemenea, a glumit că este o Doamnă a pisicilor, deoarece îi păstrează și pe „frații lui Bean”.
Bean era un pisoi minuscul nedorit când proprietarul său l-a salvat. Iată povestea sănătoasă și plină de suflet: „Deci Bean a fost abandonat ca nou-născut de mama lui. În seara de 6 aprilie 2018, am văzut o postare despre acest pisoi alb alb, care avea nevoie de ajutor. ”

„Era umed și devenea întuneric și rece și o urmăreau pe mamă deja de 3 ore mai mult, iar mama lor nu le dădea nici un semn de iubire…apoi el a rămas singur în mijlocul curții lor. Cum locuiam prin apropiere l-am ridicat în câteva minute ”, a mărturisit proprietarul lui Bean. „A fost primul meu bebeluș de sticlă (adaug că salvez pisici și pisoi de ani de zile).
Apoi continuă: „Soțul meu era detașat cu job-ul, iar copiii mei erau de vârstă școlară, așa că m-am focusat în fiecare zi pe micul pisoiaș (mergeam la fiecare 3 ore noaptea să-l învăț locul unde să-și facă necesitățile). Inițial, mi-am propus să-i găsesc o casă, dar pe măsură ce a crescut și soțul meu s-a întors acasă când avea doar 4 săptămâni, am achiziționat o casă și nu am putut să mă mai despart de el. „
Proprietarul lui Bean a subliniat faptul că motanul a fost ca a doua umbră a ei de atunci. Bean are o mulțime de prieteni în casa lui, pentru totdeauna: există Piratul, Ninja și Raptor, celelalte pisici care locuiesc cu el.

„Piratul este cel mai bătrân. L-am salvat în Germania. Era super bolnav și se comporta ca un cascador. Avea un ochi rău infectat care s-a dovedit a fi cancer. De unde și numele lui. El va împlini 10 ani în această vară, dar este un ”tip” sănătos încă de la îndepărtarea ochiului bolnav. Ninja este al doilea, și el mai bătrân. De asemenea, adoptat în Germania. S-a născut ca un pisoi sălbatic, dar l-am primit la vârsta de aproximativ 5 săptămâni. Este cu un an mai tânăr decât Piratul și tocmai a împlinit 8 ani în această toamnă. „

„Și în sfârșit, există Raptor. A fost adoptat aici în Utah și are 3 ani. El a fost adoptat din unul dintre adăposturile noastre locale când era doar un ”copil”. Ne-am întâlnit în centrul de adopție pentru Petsmart ”, a spus proprietarul, observând că a vrut să fie cu ea atât de rău încât a întors spatele către alte persoane care se uitau la pisoi. „M-a ales pe mine. Toată lumea râde mereu de „buzele” lui.”

Așa arăta Bean când a fos găsit…

Sursa, foto: boredpanda, Cat Named Bean

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult