Take a fresh look at your lifestyle.

Povestea unui cuplu fericit – „ De 50 de ani ne căutăm o poză cu noi înșine, iar din senin apare ”

95

Pentru majoritatea celor peste 400.000 de persoane care au participat la Festivalul de Artă Woodstock în 1969, a fost o experiență pe care nu o vor uita niciodată. Pe 15 august, Judy și Jerry Griffin s-au întâlnit în drum spre Bethel, o fermă de lactate din statul New York și locația festivalului. Au rămas împreună de atunci.

Prietenii și familia au cunoscut povestea uimitoare a întâlnirii lor, însă cuplul nu a avut niciodată dovada fizică a timpului lor la Woodstock decât înainte de a 50- a aniversare a festivalului din 2019. Mașina lui Judy s-a stricat în drum spre festival, iar ea și cei doi prieteni ai ei au rămas blocați pe Tappan Zee Bridge din New York, la 90 de kilometri de festival. Se pare că soarta avea un plan diferit atunci când prietenii lui Judy au luat decizia de a face autostopul .

” Mă gândeam doar, la naiba, acum nu putem merge” și am murit „, își amintește Judy, 72 de ani . – Atunci Jerry și prietenii săi s-au ridicat. Mi-am lipit capul și am văzut că în mașină era o femeie. Nu mai făcusem niciodată autostopul , dar m-am gândit: „Ei bine, din moment ce era vorba de o femeie, era destul de în siguranță  ”. Jerry și un grup de prieteni, care călătoreau în două VW Beetles, s-au oprit și au oferit grupului o plimbare. Potrivit lui Jerry, a simțit că norocul său s-a schimbat în bine. „ M-am gândit:„ Bine, acest lucru este cu siguranță neobișnuit. Tocmai am luat această fată drăguță. Și mă duc la Woodstock și am un cort și ea nu ”, a spus el.

Relația lor, care se apropie acum de 51 de ani, a adus dragoste, căsătorie, doi fii și cinci nepoți. Cuplul nu a avut niciodată o poză cu ei împreună la festival până în vara anului trecut, când a fost lansat un documentar PBS care celebrează a 50-a aniversare a festivalului.  Un prieten le-a trimis o imagine din trailer-ul filmului. „ De 50 de ani ne căutăm o poză cu noi înșine, iar din senin apare ” , spune Jerry. “

Judy și Jerry erau amândoi newyorkezi nativi și au descoperit că au multe în comun. . În momentul de față , sunt stabiliți pe plaja Manhattan, unde trăiesc de 40 de ani . Deși cuplul s-a căsătorit în decembrie 1975, nu acesta e momentul când își sărbătoresc aniversarea. „ Sărbătorim mereu pe 15 august – care este și ziua mea de naștere și ziua în care ne-am întâlnit ca aniversare ” , spune Judy.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult