Take a fresh look at your lifestyle.

Shiro, cea mai relaxată pisică de pe pământ…

221

Shiro, o pisică japoneză cunoscută pentru personalitatea sa relaxată și sfioasă, a murit, trist, la vârsta de 18 ani, pe 2 martie 2020. Shiro a devenit celebru pe social media pentru capacitatea sa de a adormi indiferent când sau unde – fotografiile lui minunând milioane de admiratori. Flori, fructe și chiar broaște pe capul lui în timp ce dormea ​​sau se relaxa puneau un zâmbet pe fețele a milioane de oameni. În ciuda faptului că majoritatea pisicilor sunt destul de leneșe, oamenii de pe internet au fost adesea uimiți de cât de blând și de Zen era Shiro. Nu este de mirare că băiatul frumos are mai mult de un cont de Instagram dedicat lui și portretelor sale ”flamânde” de admiratori . Numele complet al lui Shiro, Shironeko, înseamnă „pisică albă” în japoneză. „Pisica albă” a dus o viață destul de frumoasă în Japonia alături de frații săi pisici și (clar) proprietarii iubitori.

Desigur, mulți sunt foarte întristați de faptul că Shiro a murit. „Înainte de Smudge Lord, acesta este cel mai bun lord meme. Odihnește-te în pace, stăpâne!” comentează un admirator de pe Facebook. „El a trăit Zen și a obținut aprecieri Zen”, a remarcat cineva.

”Dormi în pace, suflet minunat!”

Sursa, foto: boredpanda, nosenekoshiro

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult